marta82 -> RE: Mariborčanke VII.del (16.12.2009 9:38:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa hvala!!!!!!!!!!! ja točno 4 mesece je stara, ob tej uri sem jo že držala v naročju, mojo miško lepo malo!!!!! kk je blo lepo, še zdaj mi gre na na smeh in jok obenem ... ne nisem noseča, ne mečejo me hormoni [sm=smiley36.gif] tudi meni, ko se spomnim na timejino rojstvo. res lepo.... Meni pa ne gre nič na smeh ko se spomnim.[sm=smiley19.gif] Sem imela urgentni carski rez in so ga takoj odpeljali v intenzivno in sem ga komaj naslednji dan videla. Ful mi je bilo grozno in še zdaj mi je tesno, ko se spomnim. Tudi, ko sem bila že v sobi (po treh dneh) je bil on še nekaj časa v intenzivni (najprej je rabil toplo posteljico in kisik, ker ga je od težkega poroda tako bolelo, da ni je čisto plitvo dihal in ni dobil dovolj kisika, potem je pa še zlatenico fasal). Tak da moji lepi spomini se začnejo od 7. dne, ko je prišel k meni v sobo.[sm=smiley1.gif] Sem morala malo "pojamrat" ker sva se ravno z možem včeraj o tem pogovarjala pa mi je še zdaj malo hudo, ko se spomnim. Hvala bogu, da se otroci potem tega ne spomnijo.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|