špelin@ -> RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) (10.2.2010 10:45:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, kako ve naredite res slastno smetanovo omakco za k mesu? Tako ne preveč gosto, da se poda k zelenjavnemu rižu, npr. Kakšna skrivna sestavina, namig? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] men nikol ne rata preveč dobra,jest dam včasih kr gobovo juho z vrečke, nardim bl gosto pa je[sm=smiley36.gif] ,pa kakšen sir notr pa mal smetane Meni tudi ne uspe ravno, se mi vedno zdi, da nekaj manjka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] V trgovino pa ne grem, me zebe, ko samo ven gledam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image] Avto sem odkidala in preparkirala, da mi ga plug ne "odnese", zdaj grem ven šele ob enih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Čebulo potenstam na olju,zalijem z mlekom in tenstam 1/2 ure,da se čebula spusti.V kislo smetano zamešam eno žlico moke,da ni grudic,vlijem k čebuli,potem pa dodam česen,poper,sol,peteršilj,malo vegete,origano.Včasih k čebuli dam na koščke narezan meso in to polijem preko testenin Hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Me prav zanima, kako izpade origano noter [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] Kisle smetane nimam, bom kar sladko uporabila.
|
|
|
|