špelin@ -> RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) (10.2.2010 12:35:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, kako ve naredite res slastno smetanovo omakco za k mesu? Tako ne preveč gosto, da se poda k zelenjavnemu rižu, npr. Kakšna skrivna sestavina, namig? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] men nikol ne rata preveč dobra,jest dam včasih kr gobovo juho z vrečke, nardim bl gosto pa je[sm=smiley36.gif] ,pa kakšen sir notr pa mal smetane Meni tudi ne uspe ravno, se mi vedno zdi, da nekaj manjka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] V trgovino pa ne grem, me zebe, ko samo ven gledam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image] Avto sem odkidala in preparkirala, da mi ga plug ne "odnese", zdaj grem ven šele ob enih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Čebulo potenstam na olju,zalijem z mlekom in tenstam 1/2 ure,da se čebula spusti.V kislo smetano zamešam eno žlico moke,da ni grudic,vlijem k čebuli,potem pa dodam česen,poper,sol,peteršilj,malo vegete,origano.Včasih k čebuli dam na koščke narezan meso in to polijem preko testenin Hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Me prav zanima, kako izpade origano noter [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] Kisle smetane nimam, bom kar sladko uporabila. jaz vse živo noter zmečem in je potem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] jaz uporabljam vedno sladko smetano in omakca uspe. najprej npr. zrezke popečem na hitro na obeh straneh, večkrat dam par rezin sira gor in zalijem s smetano, lahko tudi malo vode, če je pregosta. Na puranje zrezke se fajn poda, če na koncu malo potreseš z mletimi orehi...njami. Hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mmmmmmmmm, stavim, da orehi res ful pašejo... Ali pa mandlji... [image]http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e060.gif[/image] Grem kuhat. Ma vsega hudiča lahko daš noter, za zgostitev lahko tudi naribaš korenček not, ali pa v mrzlo vodo daš moko, začimbe, paradižnikovo pasto in fajn premešaš z vilico...in zaliješ, čisto na koncu pa dodaš kislo ali sladko smetano. Meni osebno je ful dobra z gobicami ali z grahecom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image] Hvala tudi tebi. Mmmm, bi z gobicami, ja, ampak jih nimam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Zaenkrat še dušim meso, potem pa noter zmečem ostalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|