|
ROmama -> RE: Decembrski biseri 2009 (30.7.2010 16:55:49)
|
Sem bolj površno brala, ker ste toliko napisale... Zibka - vrtec bodo povečali v Andražu, zato bo pri nas več prostora za naše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], baje pa da bodo tudi pri nas naslednje leto povečali prostore. Naši Emici je vročina padla, je pa začela pokašljevat, sliši se, da se izkašlja, a je kašelj tudi z ušeski povezan, s tem da nima zamašeenga noska? Kar hitro so se začeli ti vaši bejbiji dvigovat, naša Emica niti sedi še ne, se pa premika, puza, na vse strani. Na tla je ne dajem, ker mi vedno joka, ker kar spusti glavico na tla, namesto da bi jo počasi položila. Danes sem bila na obisku v službi, kot nalašč šefce ni bilo, da se nisem mogla nič zmenit. Sem pa dobila za darilo bone za BC, bo treba drug teden mal v šoping, to vreme ni več za kratke rokave. A bo še kaj sonca?!? Krajši delovni čas - če imate še letošnji dopust za izkoristit pa se boste odločile za krajši delovni čas, je treba dopust prej izkoristit, ker durgače dopust ni plačan po osem ur, ampak po skrajšanem času.
|
|
|
|