|
Momtobe -> RE: Decembrski biseri 2009 (3.8.2010 17:49:47)
|
naš [sm=duda.gif] je bil tudi že zaprt, pa ko se to zgodi, oz. vidim, da je blizu mu dam za pit vodo, kjer sem imela namočeni dve suhi slivi + ukinem korenje, banano, riž ... pa se potem uredi. tudi jaz uporabljam palični mešalnik, na začetku sem kar tlačila z vilicami, ampak je hud pa male koščke ven pluva [sm=smiley36.gif]. drugače pa naš mali poje vse [sm=smiley36.gif], kakšen dan štrajka pa česa noče (tut če je prejšnje dni tisti jedel), ampak načeloma mu je zaenkrat vse všeč. BeeBee javi se ... tako sem vesela tvojih novic, da še mojemu vsakič letim razlagat (itak ne ve, zakaj se gre). upam, da ni nič narobe in da počivaš. tudi jaz sem kar nekajkrat krvavela v nosečnosti, zato me je gin dala na bolniško, ampak je bilo vse ok! pazi se. vsi bolni [sm=duda.gif] ... čimprej ozdravite in čimmanj se matrajte! zobkov še ni, sedi že zelo lepo, če ga jaz posedem (sam se še ne more dvignit). plazi se veliko po trebuhu in ne morem ga nikjer več samega pustit (ker bo zihr kakšen vogal najdu, tut če ga ni). drugač pa ne morem verjet, kako hitro rastejo [sm=smiley13.gif].
|
|
|
|