RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


Pigy -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (25.2.2010 17:15:59)

2violina- tisto za prebavo se kupi na tržnici, imenuje se biocore. Jemlje se zvečer, in zjutri greš lahko lepo na wc.  Če bom imela jutri čas bom šla na tržnico in bom probala, da vidim če bo bolje deloval, kot kardamom.

4pikice- to bi tud znalo bit zanimivo. Samo je pa problem, vsaka od nas bo sama morala najti kar ji najbolje odgovarja. Bom najprej izprobala to kar kolegica jemlje, če ne pomaga pa še tole probam kar si tuki napisala.

a vodni dan je 2.3??? Uh kok je hitro šel mesec okoli. Itak sem popoldne v službi, tko da bo še najlažje.

nov imidž- sej bo, ne obupat, uglavnem da ne greš gor.

tole sem danes brala v žurnalu :

Metin čaj z limono
Za eno skodelico čaja potrebujete dve čajni žlički sušene mete, ki ju prelijte z 250 mililitrov vrele vode. Poparek po petih minutah precedite in primešajte dve čajni žlički sveže stisnjenega limoninega soka. Čaja ne sladkajte.
Kako deluje? Meta pomaga pri razgradnji maščob, zmanjšuje apetit, poznana pa je tudi kot dobro naravno pomirjevalo. Bogata je s kalijem, magnezijem, kalcijem in fosforjem, vsebuje pa tudi cink, baker, mangan, vitamina C in A ter folno kislino. Topli ali mrzli napitek je dober vir energije, za dodatno izgorevanje maščob pa poskrbi tudi limona.




nebo -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (25.2.2010 20:54:44)

Ojla, dajte mi prosim povedat, če lahko na škrobni dan jem solato s krompirjem in krompirjeve nudle in pa še nekaj me zanima piza na OH dan ne sme imeti sira ne?? Sem si jo zadnjič želela kupiti v mesto, pa so me vsi malo čudno gledali[sm=zmeden.gif]

Drugače pa imam jaz tudi fuuulll probleme s prebavo in zato občasno uporabljam sirup Lactecon in mi zelo pomaga...




ajna12 -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (25.2.2010 21:43:26)

nebo- solato s krompirjem lahko ješ, zraven pa krompir. Kaj točno so pa krompirjevi nudli pa ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]   [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pica pa ne sme imeti sira. Men je najbolj všeč kar s kečapom pa brez drugih stvari. Sam si jo moraš pa sama narediti. Jaz sem jo ravno danes jedla. Njam. Sam bila je ob kraju malo trda, ker sem si jo spekla ob 7. zjutraj, jedla sem jo pa v službi ob 15. uri.




2violina -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (26.2.2010 6:20:01)

Za mano je sadni dan. Za danes pa sem se odločila, da bom imela postni dan (izredni, in do velike noči vse petke). Meni je petek najlažje zdržati brez hrane, kajti imam najmanj časa ždeti v kuhinji in premišljevati kaj naj dam v usta, saj se vsak petek dobesedno selim na vikend in v nedeljo zvečer nazaj. Zvečer pa jo bmo pičila na drsališče, kajti rada bi izkoristila zadnje dni na ledeni ploskvi. V mesecu marcu zapirajo drsališče.

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Ojla, dajte mi prosim povedat, če lahko na škrobni dan jem solato s krompirjem in krompirjeve nudle ne ne smeš jih jesti, kajti notri je jaca, moka in pa še nekaj me zanima piza na OH dan ne sme imeti sira  si si že odgovorila. Sama pripravim pizzo z zelenjavo. Gor dam vse vrste zelenjave, najbolj dobra mi je s pelati, zeleno in rdečo papriko. Občasno dam gor tudi brokoli, bučke in cvetačo. Uporabi domišljijo. Zase pripravim testo iz polnozrnate moke. ne?? Sem si jo zadnjič želela kupiti v mesto, pa so me vsi malo čudno gledali[sm=zmeden.gif]

Drugače pa imam jaz tudi fuuulll probleme s prebavo in zato občasno uporabljam sirup Lactecon in mi zelo pomaga... Očitno nas je več, ki nas muči prebava. S skupnimi močmi jo bomo spravile v red.


Pigy- ti preizkusi in poročaj, če bo več uspeha kot z mojim lanenim semenom bomo sprobali tudi to (seveda v kolikor boš pomagala z dobavo) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Madonca kakšni eksperti bomo postali za prebavo.

Bravo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za metin čaj. Sama ga pijem vsak dan po 1/2 litra. Si ga doma skuham, dodam limono in v termovki nesem v službo.





jer.za. -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (26.2.2010 8:06:52)

Jutro!

Se vam še jaz končno spet malo javljam. Doma skorajda ni časa za računalnik, včeraj pa smo celo popoldne preživeli zunaj na sončku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Jaz sem res tako zelo vesela teh pomladanskih temperatur, sončka. Komaj čakam da se sneg stopi da spravim spet moje kolo v pogon[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Vidim, da poteka debata o prebavi:jaz imam več kot odlično prebavo, na wc grem tudi po 5x/dan, včasih še večkrat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. Imam pa en recept, preizkušen: pojejte malo surove repe, suhe marelice, čez pa kavo z mlekom...deluje, preizkušeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Drugače pa dieta lepo poteka, brez grehov grem naprej, komaj čakam torek da stopim na tehtnico. Mi je pa ravno včeraj kolegica rekla da se mi pozna na trebuhu da sem shujšala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], in da sploh ne vem kam naj še hujšam ker sem čisto ok. Ampak se ne dam, magično 65 bom zagledela spredaj, potem pa mogoče še kakšen kg -.

Zdej pa šibam naprej delat, da se mi kaj ne zagužva.
Papa




4pikice -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (26.2.2010 9:31:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Nov imidž

Zakaj se je pa Koprivicaa odločla, da se bo tehtala šele po 1. vodnem dnevu? Iz istega razloga, ali kar tako?

P.S.: Na sadni dan lahko spijem juho z zelenjavne kocke? Bi mi pasalo nekaj toplega z okusom po juhi.



Njena odločitev je bila takšna zato, ker se na začetku ni želela tehtati, vedela je, da ji bo številka le v breme, hkrati pa se je odločila, da bo dala vse od sebe. Potem pa nas je po 1. vodnem dnevu zelo lepo presenetila, saj je do takrat izgubila skoraj 10kg. To jo je še dodatno stimuliralo in nato se je odločila, da se bo javljala kar vsak teden.


Glede zelenjavne juhe pa takole. Če že res moraš, se mi to ne zdi ne vem kakšen greh, je pa seveda bolje, da se držiš jedilnika. Saj veš kako to gre, danes bi samo juhico, jutri ti pa zapaše  že kaj drugega. Na sadni dan lahko popiješ tudi kozarec katregakoli 100% sadnega soka (kot obrok), sama pa imam za kosila po navadi namesto sadja, skledico solate.




4pikice -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (26.2.2010 9:35:00)

IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.


Vidim, da poteka debata o prebavi:jaz imam več kot odlično prebavo, na wc grem tudi po 5x/dan, včasih še večkrat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] . Imam pa en recept, preizkušen: pojejte malo surove repe, suhe marelice, čez pa kavo z mlekom...deluje, preizkušeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .




To pa je cifra 5x na dan. Bi lahko Pigy in 2vilolini odstopila, vsaj vsaki po 1x na dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




2violina -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (26.2.2010 12:39:40)

En deževen pozdrav, iščem všerajšnje lepo vreme in čudovit sonček.

IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice

IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.


Vidim, da poteka debata o prebavi:jaz imam več kot odlično prebavo, na wc grem tudi po 5x/dan, včasih še večkrat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] . Imam pa en recept, preizkušen: pojejte malo surove repe, suhe marelice, čez pa kavo z mlekom...deluje, preizkušeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .




To pa je cifra 5x na dan. Bi lahko Pigy in 2vilolini odstopila, vsaj vsaki po 1x na dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]



1/5 tvoje pebave bi z veseljem vzela. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Danes sem spila že 2,5 l vode. Sem že čez polovico vodnega posta. Ne čutim nobene lakote le praznino v želodcu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .  V kolikor bo tako vsak petek bo postenje pri meni brez težav.





lunca14 -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (26.2.2010 21:14:46)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]tudi moj postni petek je za mano,spijem samo še en čajček pa v posteljo,minil je čisto preprosto,brez neke hude lakote,pa sem cel dan mogla nekaj kuhat,ker mam vse tri otroke doma,pa še tast in tašča sta prišla na kosilo,ampak je šlo,brez poiskušanja.
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]to je za vse vas ki tud pridno vstrajate[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]




jer.za. -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (27.2.2010 7:45:32)

Jutro!

Bravo vsem, ki se ob petkih postite in je bilo uspešno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Mene danes čaka škrobni dan...bomo imeli kar pečen krompir s popečeno zelenjavo in solato.Popoldan gremo tudi na en rojstni dan, ampak bom namesto torte kar jabolko jedla. Za jutri pa še ne vem kaj...izbire ni prav veliko.

Ja tale moja prebava je kar pestra, komot vsaki malo posodim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Grem malo mogat po stanovanju...pranje, sesanje, pomivanje, kuhanje...





lunca14 -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (27.2.2010 8:15:33)

jerza,daj prid še men mal migat[sm=smiley36.gif],sploh ne sfolgam več ob treh nadobudnežih,ko malo pospravim, se obrnem in je spet isto,ponovi vajo,se počutim ko na aerobiki,vaja,pa jo ponovimo še 8x,samo da se aerobika konča po eni uri,tole tle pa traja cel dan ,cel teden,cel mesec[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].
Jaz bom pa danes na mleku,sem zjutraj pojedla šmoren od tamalga,ker ne sme z jajci tako,da je bla sam mleko pa moka,vem da je to mali kiks,ampak mi je škoda hrano strann metat,tako,da bo pa za kosilo samo eno vedro solate s sirom,za večerjo pa kako sadje-ananas.Lepo se mejte in iskoristite tale lepi sonček,kajti pred nami so deževni dnevi[sm=zmeden.gif].




nebo -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (27.2.2010 21:59:17)

Ojla, dajte ve meni nekaj povedat no, držim se te diete že od ponedeljak, nič grešila, prišla na svoje kg izpred 14 dni, ampak mi čez dan naraste kilaža tudi za 2 kg, a je to normalno...danes imam recimo škrobni dan, spila sem ogromno vode, popila dve kavi z mlekom in sladkorjem, zjutraj pojedla eno banano, za kosilo krompir z endivijo, popoldanska malica - kar je ostalo od otroka, malo banane in riža, ter ena velika žloca navadnega jogurta zraven, ker drugače ne bi šlo dol po grlu[sm=smiley36.gif], večerja je bila sicer pozna ob 20,30, ker sem imela obisk, in sicer 5 drobižkov (krompirjev), pečenih na peko papirju in to je to, pa vendar imam sedaj občutek, da me bo razneslo...

Pa včeraj bila na obisku in sem na beljakovisni dan jedla samo zelenjavo, pa sir in klobase (večerja), kosilo pa pečen piščanec in solata...

Hočem povedat, da me skrbi, da se jaz s to dieto ne bi kje zredila [sm=zmeden.gif], a se je katera slučajno?? Kaj če kje preveč pojem. Po kolikem času se je vam poznala kakšna dekica manj...




lunca14 -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (28.2.2010 8:47:28)

nebo,ja to je čist normalno da ti kilaža takole niha,probaj se zvagat zjutraj in za hec zvečer in boš vidla kaka razlika je,pri meni tud od 0,5 do 2 kg,nimam pojma zakaj,ampak ne se obremenjevat tako z vago,raje si vzami za primerjavo hlače,meni praktično na isti kilaži padejo hlače že skor z riti.Tako,da tisto so sam številke,ki te morijo,pusti jih na miru,tako,kot sem ti rekla,hlače na rit,pa primerjaj,kako ti bodo stale čez 14 dni.Če pa želiš da izgubiš še kaj več,pa probaj čim manj ogljikovoh hidratov in več beljakovin.
Pa en lep dan še naprej,čeprav pri nas tako piha,da ni za ven it,včeraj pa tak lep sonček,da sem se skor zjokala,ko smo bili cela družina zunaj na sončku,pa smo nekja delali,kok je to fajn,sonce,toplota,svoboda gibanja.




becca -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (28.2.2010 17:50:29)

lepo pozdravljene po dolgem času se spet oglašam,ker me ni bilo doma. Nebo- tudi meni se je to dogajalo sedaj pa ne mislim več toliko na težo in tehtnico pustim čist na miru do tistega dneva, ko se pač vagamo vse. Pa poskusi pri hrani jest samo eno stvar npr. samo sir ali samo meso , skupaj pa ne. Pečen piščanec je tudi bolje črtat na začetku raje jej dušenega na vodi z zelenjavo. Sicer pa ne obupaj saj pri nekaterih gre hitreje dol kot pri drugih, tudi tebi bo uspelo!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Danes pa je bil moj dan, saj sem komaj čakala, da bom pojedla nekaj sladkega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!! Jutri se vagamo v torek pa vodni dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]!! Sedaj pa letim veerjo delat mojim,potem pa malo potelovadit. Lepo se imejte!!




2violina -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (1.3.2010 7:21:43)

Jutro. V vaše srčke Pošiljam sonček. upam, da kljub temu, da ne čvekate preveč kg še pridno izgubljate.
V petek sem uspešno speljala vodni dan. V soboto in nedeljo sem imela nekaj malih grehov. Predvsem večerja v nedeljo je bila preobilna (pohorska omelta - velikanka, pripravljena doma.). Vendar nič ne de. Kg ozoroma dekagrami, se pri meni počasi a vztrajno topijo in s tem sem zadovljna.
Bom pa tehtanje v sredo zjutraj ponovila, ker sem prepričana, da bo 7 zamenjala 6.
Torej v tem tednu sem izgubila 0,5 kg.
Teža pretekli teden 71,0, teža ta teden 70,5 = 0,5 kg.




2violina -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (1.3.2010 7:34:16)

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Ojla, dajte ve meni nekaj povedat no, držim se te diete že od ponedeljak, nič grešila, prišla na svoje kg izpred 14 dni, ampak mi čez dan naraste kilaža tudi za 2 kg, (tehtaj se enkrat na teden. Vedno zjutraj, ko vsatenš ob istem času, s tehnico na istem mestu. tehtaj se vedno na tešče, ko opraviš jutranjo potrebo (seveda ČE) a je to normalno...danes imam recimo škrobni dan, spila sem ogromno vode, popila dve kavi z mlekom in sladkorjem, (kave z mekom in sladkorjem naj nebi pila, ) zjutraj pojedla eno banano, za kosilo krompir z endivijo, popoldanska malica - kar je ostalo od otroka, malo banane in riža, (tudi škroba med seboj naj nebi mešala. V kolikor želiš sebi dobro pojej za malico le kak sadež. Banane imajo največ kalorij) ter ena velika žloca navadnega jogurta  (beljakovina - torej si mešala beljakovino in škrob) zraven, ker drugače ne bi šlo dol po grlu[sm=smiley36.gif] , večerja je bila sicer pozna ob 20,30, ker sem imela obisk, in sicer 5 drobižkov (krompirjev), pečenih na peko papirju in to je to, pa vendar imam sedaj občutek, da me bo razneslo...(po moje si večerjala prepozno. Sama nikoli ne večerjam po 19 uri)

Pa včeraj bila na obisku in sem na beljakovisni dan jedla samo zelenjavo, pa sir in klobase (večerja), kosilo pa pečen piščanec in solata...( sir in salama skupaj je na zešetku prepovedana. Sicer so salame tudi drugače odsvetovane. Glede pečenega piščanaca pa tako - tudi sama ga jem, sicer samo belo meso brez kože, drugega itak tudi prej nisem jedla, popoečem ga na žlički olivnega olja. Torej ti piščanec ne more škodovati)

Hočem povedat, da me skrbi, da se jaz s to dieto ne bi kje zredila [sm=zmeden.gif] , a se je katera slučajno?? Kaj če kje preveč pojem. Po kolikem času se je vam poznala kakšna dekica manj...V bistvu praviš, da si že nekaj shujšala. Vztrajaj in boš še več. Zanima me ali dobila knjigici v elektronski obliki, ki sem ti ju poslala. V bistvu oba dela 1 in 2. Notri imaš vse napisano, podrobno razloženo in zraven tudi jedilnike. Je pa bolje zgubljat telesno težo počasi, kot pa drastično hitro. V slednjem primeru imaš večjo možnost, da izgubljene kg hitreje pridelaš nazaj.




Pigy -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (1.3.2010 7:44:18)

Pa je končno teden naokoli in sledi tehtanje. V petek mi je tehtnica lepo pokazala 71,5 kg, danes zjutri pa 72 kg, verjetno ker v soboto celi dan nisem nič jedla, zato pa sem zvečer ob sedmih pojedla  velik krožnik rižote in solato?? Ampak se ne sekiram, uglavnem da je šlo vsaj malo dol. Ta teden sem izgubila 1,5 kg, skupaj do sedaj točno 10 kg.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Danes imam sadni dan, glede na to da delam spet cel dan, mi ne bo zneslo tko pogosto jest sadje, se bom potrudila da imam vsaj malico popoldne.
Sedaj še kavo spijem in šibam. lp




jer.za. -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (1.3.2010 7:57:48)

Pošiljam vam en prelep sončen pozdrav iz gorenjske[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

jerza,daj prid še men mal migat

Tudi meni se zdi tole pospravljanje "never ending story", ampak kaj ko je potem ko je vse pospravljeno tako fenomenalno v miru spit kavo, se crkljat na kavču,....  Pa v glavnem me pospravljanje tudi sprošča.

V soboto sem ga pa tudi jaz malo "kroncala", pojedla sem kos torte. Me pa prav zanima koliko mi bo pokazala jutrišnja tehtnica. Pas na hlačah sem spet premaknila za eno luknjo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], dvojnih hlač ne morem več oblečt ker zgleda enostavno grozno...kot da bi imela na sebi vrečo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Pa tudi okoli trebuha ne visi več toliko "šlavfkov", kar me najbolj razveseli.

Danes imam sadni dan, ga ne bo problema izpeljat ker sem popoldan v službi.

Nebo...ne se preveč obremenjevati s tehtnico. Teža lahko v enem dnevu niha tudi za 2 kg, kar je logično...zjutraj smo tešči, potem pa je seveda normalno da tudi ko pijemo smo težje, saj nam da vnešena tekočina tudi dodatno težo. Tehtaj se enkrat tedensko, zjutraj na tešče, na vedno isti tehtnici.

Dajte mi nekaj povedat tiste ki telovadite na orbitreku: kakšno imate povprečno hitrost? Jaz tam okoli 18-20km/h, včeraj sem v pol ure pretekla 10 km. Poraba kalorij je bila pa okoli 230.







Anonimen -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (1.3.2010 8:31:27)

evo še mene

ta teden sem izgubila 1,5kg[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. se pravi imam 72,5kg, kar je super rezultat za en mesec.
malo sem se pa zmedla sem prejšnjič napisala, da imam v četrtek vodni dan. no danes ga imam in me je kar malo strah. zvečer imam namreč še aerobiko in ne vem če bom zmogla. pa še ogromno dela v službi+ diplomo pisati. upam da zdržim brez grehov.
se mi pa že nenormalno na hlačah pozna. prej sem kar mogla "skakat" da sem se v kavbojke spravila, sedaj jih dobim brez problema čez tazadnjo in še dol mi lezejo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lep dan, upam da ostane sonček




lunca14 -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (1.3.2010 9:19:33)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]a,ni lepo,da nam hlače z riti dol lezejo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..................meni je tud moj danes rekel,da se je kar zagledal v mojo ritko,kako seksi postaja,in da mu je čedalje bolj všeč[sm=smiley1.gif]sej men je tud,pa prov fino,da bomo sedaj lahko stran odvrgle bunde in pokazale naše ritke[sm=smiley36.gif].
No pa še moji rezultati,današnje vaganje je pokazalo -1kg in sem na 66 kg,včeraj zjutraj pa mi je vaga pokazala že 65,5kg,tako,da do moje željene teže me loči samo še slaba kilca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]potem,pa grem v nove boje še nad ostalih 5 kilogramov.
Se vam pa tud jaz pridružim na jutrišnji vodni dan,ker mi sploh ni teško zdržat brez hrane,razen kako kavo si bom privoščila,pa petek bo tud postni,bom še na hrani prišparala[sm=smiley36.gif]no prišparala ne bom nič,ker imam doma že par novih seksi moderčkov in hlačk[sm=smiley36.gif].
Lepo se mejte na tak sončen dan[sm=smiley1.gif]




ajna12 -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (1.3.2010 9:24:23)

Lep pomladni pozdravček še od mene. Je ful[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] lepo vreme zunaj, mi je zelo žal, da ga bo pokvaril dež ali celo kaj hujšega - sneg.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Komaj čakam, da bomo lahko zunaj, tamale že kar pogrešajo kolesa, rolerje...

Podatki za tabelco: zadnji teden lažja za 1.5 kg, sedanja teža točno 84 kg, skupaj shujšala za 14 kg [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Tudi meni vse hlače, sploh tiste, ki jih nisem mogla več zapet lezejo dol. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] V soboto smo šli v Celje kupovat za hčerko kopalke in sem rekla mojemu, kok sem boga, imam sam 2 hlače in da mi je že nerodno, pa nimam denarja...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pa je rekel, potem si pa zberi 2 hlače. Potem pa sem vidla še res lepo rdečo jakno, mi je pa še tisto kupil. Če bom ša še naprej hujšala in mi bodo še te prevelike, potem pa najboljš, da si grem kar sama lepo druge kupit.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Navijam za vse nas še naprej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Vam želim čim lažje preživet jutrišnji vodni dan, jaz ga imam pa v sredo.




Nov imidž -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (1.3.2010 11:14:01)

Lep sončen dan!
Ma ne morem, da se ne pohvalim, tista razpredelnica mi daje dušo, zato kar pišite moje podatke zravn. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Danes tehtanje in -1.3kg ; tj. skupno -3.7kg in to v 2 in pol tednih. Bravo jaz! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Skrajno upam, da bom po 1. vodnem dnevu imela že 74kg. Pol pa naprej na šestico spredaj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Zdaj imam pa sadni dan, imam večjo motivacijo da zdržim, ko vidim takšen uspeh. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
Tud meni so že hlače ohlapne, rabim pas...pa to tiste prednosečniške. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Jupiiii!

Gremo suhice, djmo met lepe sexy ritke poleti v kopalkah in minikah/kratkih hlačkah. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 




becca -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (1.3.2010 11:41:17)

pozdravljene!!!!! Kako lepo vas je danes čitat, ko ste vse tako dobre volje! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Super vam grejo ti kg dol bravo punce!!!! Jaz sem tudi vzela 1 kg dol bravo tudi meni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Za tabelo- prejšnji teden 80,9 -1kg ta teden 79,9!!!! Le tako naprej in uspelo nam bo. Poleti bomo že prave twigice!!!




2violina -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (1.3.2010 12:57:07)

IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.


Dajte mi nekaj povedat tiste ki telovadite na orbitreku: kakšno imate povprečno hitrost? Jaz tam okoli 18-20km/h, včeraj sem v pol ure pretekla 10 km. Poraba kalorij je bila pa okoli 230.



Glede hitrosti ti ne morem nič reči, lahko ti le glede porabe kalorij. V 1/2 ure ob intenzivni vadbi- v območju 60/70% srčnega urtipa je poraba kalorij okoli 500.
Telovadim na steperju, tečem ali se podim po hribih. Utrip in porabo kalorij merim z uro, ki ma pas, ki si ga pritrdiš pod prsi.




Julija08 -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (1.3.2010 17:05:59)

Živjo,

evo še sem z vami. Je imel pa sin bronhitis in sem bila 14 dni doma, tam pa imam super hiter računalnik, tako da se mi sploh ne da gor.

Seveda sem se, ker sem bila doma parkrat pregrešila (nič strašnega) sedaj pa grem spet naprej.
Začela sem 28.01.2010 in sem imela po 1 vodnem dnevu takšen razultat:

začetna teža: 80,6 kg
trenutna teža: 76,2 kg
izguba teže: 4,4 kg

Željena teža: za začetek 70 kg, potem pa tam okoli 63-65 kg (bom videla po občutku, pa kako bom zgledala)

V glavnem sem kar zadovoljna z izgubo teže, kljub kakšnim pregreham. Imam pa eno veliko napako: vode popijem cca. 0,5l, sploh se ne spomnim, ker nisem žejna. Potem se pa zvečer nacejam....

od sedaj naprej pa še bolj strogo naprej.....




Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>