Inigo -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (23.2.2010 19:37:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa umpa, pa tk... ma pa nima vročine... tk u intervalih... ko sta bla za atijem dans na kontroli je ratal cel flekast in smo mogli blato nest še v lab. hmm.... zakaj?! nimam pojma... bomo vidli. pa inhalirala sta 20 minut. jutri mamo pa ob 17h spet kontrolo. flekast? so rekli kaj od česa bi lahko blo? ma jaz upam da se čimprej pozdravi no, res res grozne te bolezni. pa če razmišljam, da gre luka šele septembra v vrtec in kako bo potem skoz bolan.. pa da še nobene otroške bolezni ni dal skoz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image] kr groza res a po inhalacijah je ratal flekast? naša je tud postala en večer, samo po prsih in hrbtu, nekaj malega je imela tud po obrazu, tekom noči pa so flekci izginli. [sm=zmeden.gif] jaz sem mnejnja, da je bla kakšna reakcija na zdravilo. ne, je bil že včeraj malo, danes jeblo pa bojde res opazno. tak marmornast je bil veš... ne vm kk naj opišem. skratka, če bi mel takrat vročino, je menda normalno... tk je pa ni mel. nimam pojma, ker marko je tih ko rit, pa nč ne vpraša!!! [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|