neboglasnica -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (24.2.2010 8:22:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Kot veste sem bla včeraj na AC, ob 5. sva štartala od doma, ob 7. je blo pa že vsega konec. Pušenjak je car, samo to lahko rečem. Tresla sem se kot šiba na vodi, ko sem ležala na mizi, so se mi tresla kolena in nisem sploh vedla, kako bom prestala poseg. Una minuta se mi je zdela dolga kot ponedeljek, nikoli konca. Je blo kar hudo, čeprav se mi zdej zdi vse skupaj mala malca :) Ma ok, važno da je vse skupaj za mano. Zdej pa čakat, čakat in čakat. Izvid bo čez 10 -14 dni, me bo osebno Brezigarjeva poklicala. Plodovnica je pa verjetno že prispela v Nemčijo. IN tko, revnejša sem za 580 eur, poseg stane 170 eur, analiza 340 eur in počivanje po posegu 70 eur. Mi itak ni žal niti pare, važno da bom pol mirna. Ok, to je to, grem nazaj počivat, se javim še kej. Jaz sem pri Ani dala za AC 320.000,00 sit. Me je pa Brezigarjeva obvestila na božični dan, govorila kot dež in ko sem odložila, sploh nisem vedela, kaj mi je povedala, tako da sem jo ob 18.00 poklicala in vprašala, kaj mi je sploh rekla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] No comment!
|
|
|
|