Majuska -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (10.3.2010 14:18:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Sploh vam nisem povedala kak me je dvignila ena soseda tukaj v stavbi, notarka sicer ampak..... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] čuda od ženske. Elektrika za moje prostore in njene prihaja na mojo firmo že ves čas, ker sem bila pač prva tukaj, ona si je kasneje samo naredila odštevalni števec in immer, immer ko ji ga popišem in nesem račun se čudi od kod toliko. Ja mili bože, pa pojdi pa sama popiši in izračunaj. Mislim, kot da jo n.a.t.e.g.u.j.e.m. s temi 20 € na mesec. Pa da dol padeš! Ne vem če ne bom zahtevala, da si uredi vse svoje pa da nimam več kaj z njo, ker mi počasi že popušča potrpljenje. Že točno vedno v naprej vem, da spet ne bo štekala kak ji jaz to izračunam. [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] po mojem se teta dela francozinjo ...ti ji vse lepo izračunaš in se njej ni treba matrat, ampak naj bo ravno zaradi tega lepo tiho, ne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|