Majuska -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (10.3.2010 22:38:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ ne bi ti, ne bi ti...res, tu ti ne bi. monti je drugačen. mogla bi probat, mogla bi met jedilnike. monti je preprost,, nima neke čudne kuhinje, monti ne špara pri količinah ampak izbira sestavine z nizkim GI (glikemičnim indeksom). si ga brala kdaj? jaz vsakemu rečem, da škoda ker ga niti ne prebere, pa vsaj malo proba, ker ko bi vsako jutro na tehnici videl -20dag bi si rekel, KUL, pa dajmo še danes...in vsak dan si tak rečeš, naenkrat pa maš -5 kil. Z veseljem zjutraj vstanem, da se lahk grem vagat. [sm=smiley36.gif] majkemi sem nora, ali ipak...hehe metuljčica...ne, moj se ne drži, jeva vsak posebej. hočem prit na 54kg....pred nosečnostjo sem jih mela 56, tik pred. drugače pa sem jih mela že 50 tud. tisto je blo že malo pretirano, ajde. malo se sliši za koga (54), samo jaz nisem velika. (167cm). enkrat sem samo na hitro preletela ... vem, gre za posebno kombiniranje živil. Mogoče pa res zbrskam knjigo in vsaj pokukam [sm=smiley1.gif] Aja bajdepotka ... sem manjša od tebe - ti sploh nisi mala - in krepko težja, raje sploh omenjala ne bom [sm=jezicek.gif] Si me pa spomnila - ena sodelavka se je lotila hujšanja s pomočjo hipnoze. Jo moram enkrat malo zaslišat okoli tega [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|