|
rožca26 -> RE: Marčevke 2010 - 3. del (18.2.2010 15:14:38)
|
No, pa da se še jest oglasim, da ne bote mislile, da sem že kam ušla [sm=smiley36.gif] Kot sta že rekli Jessy in Zoey, smo bile danes na kafetku in sladici [sm=bravo.gif] Ma je bilo fino. Čeprov k sm pa Jessy vidla, sm bla pa mal šokirana - predstavljala sem si jo mal drgač (pa ni nič s fotkami povezan ampak s hčerkico). Neja je pa tudi cukr, čeprov se mi zdi, da je bila pol kr jezna na Vida, k ji je hotu medija vzet [sm=smiley36.gif] Jest sm še pri mami, vmes je moj sinko našel v zgornjem nadstropju zakladnico (omare, postelja, knjige ... ma ni da ni [sm=smiley36.gif]), pa lubi mi je sporočil, da ga dobim na službenem telefonu, če se bo slučajno kej iz mene ulilo [sm=bravo.gif]. Me je prov prijetno presenetil [sm=smiley1.gif]. Drgač pa jest mislim, da bo jutri kej, ker sem lih k frizerju naročena (pri Vidu sm rodila lih takrat k bi me mogl pod kosilnico dat [sm=smiley36.gif]). Tko da jest upam, da bo tudi zdej tako. Lahko pa da se motim in bom pač mogla rodit s CRjem. Čeprov sara pravi, da se njej zdi, da bova skup rojevale. Ne vem, jest upam da bo kej prej, čeprov tudi pon. ni panike [sm=smiley36.gif] No, to je to od mene do sedaj. Mi gre na živce ta na novo oblikovan forum [sm=hudicek1.gif] Me kr vse mine, k ga zagledam [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|