RE: Joolz Day (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?Sporočilo


BK355 -> RE: Joolz Day (5.4.2010 19:37:49)

Zivjo,

sem ful vesela, da sem našla ta forum [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Tudi midva sva zelo navdusena nad Joolzom in sva na Kiddies24 tudi nasla to ponudbo. Vendar naju bega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], da pri Joolz ZZZ nikjer ne pise, kaj tocno je vključeno v to ceno. Do tega trenutka sem milsila, da je v komplet za 535 EUR vkljucena samo kosara, vreca za noge in previjalna torba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Koliko si ti placala in kaj tocno si narocila, midva namrec isceva komplet (sportni del, kosara, vreca za noge in torba spodaj na ogrodju in previjalna torba za na rocaj) a je to potem 535 EUR? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A lahko mogoce malo podrobnejse opises, kako zadeva deluje s tem placilom naprej, ker sem namrec kar malo skeptična, da plačas naprej in potem ne ves, kaj dobis, pa tudi cena je precej bolj mikavna  kot v BC.

Ful hvala za vso pomoc.

Barbara
arruba -> RE: Joolz Day (7.4.2010 16:11:25)

Zdravo,

jaz sem naročila ta komplet (ki ga sicer še nisem dobila), v potrditvi naročila pa piše, da je v komplet zajet voziček (ogrodje z nakupovalno košaro), športni del, košara, zimska vreča in previjalna torba, torej vse, kar rabiš. Jaz sem vzela še adapterje za MC lupinico, ker nameravam biti zelo mobilna mama.

Plačilo vnaprej pa je možno preko bančnega nakazila (5% popust) ali Paypala(3% popust) in zgleda tako, da ko oddaš naročilo, ti sporočijo podatke za plačilo (bančni račun - BIC, IBAN), nakažeš denar in čez par dni dobiš obvestilo po mailu, da so prejeli plačilo ter da je naročilo v obdelavi. Meni so sicer vse pošiljali v nemščini, najbrž zato, ker sem jim tudi sama najprej pisala v nemščini.

Bom sporočila, kaj so mi dostavili, ko pride paket. Caia pa pravi v enem od prejšnjih postov, da je dobila vse to, kar sem naštela zgoraj - no ja, ni pa usnjenega ročaja, ampak bomo že zmogle a ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
BK355 -> RE: Joolz Day (7.4.2010 18:48:55)

Hvala za odgovor. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ko sva pregledovala strani, nisva bila prepričana, če je v to ceno vštet športni del (glede na ceno letošnjega modela in glede na to, da v opisu ne piše tako kot pri DAY modelu). Je pa mož včeraj tudi klical in so mu vse lepo razložili. Povedali so mu tudi za razlike med 2009 in 2010 in je tako, kot je bilo na forumu že napisano.
Tako da... Včeraj sva ga naročila in sedaj... Čakamo na paket. Tudi midva sva naročila adapterje za lupinico, zraven pa še dežno pokrivalo za košaro.

Ko dobiš paket, pa javi, kako je. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Tudi jaz se bom oglasila.

Lep pozdravček. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]
Caia -> RE: Joolz Day (7.4.2010 20:51:40)

arruba, kar dolgo že čakaš. Očitno je tvoja barva manj na zalogi. Jazsem dobila v enem tednu od naročila. Dobila pa vse v angleščini, se mi zdi, saj nevem... nemško mi gre bolj slabo.
Ta varianta je mega, res samo usnjen ročaj bi bil še boljša stvar. Ampak da ne boste mislile, da je ta slab.
Sporočite kako se vam je izteklo.
BK355 - kakšno barvo si ti naročila?
BK355 -> RE: Joolz Day (7.4.2010 23:47:16)

Jaz sem naročila srebrno barvo in upam, da je še na zalogi oz. da ga bova kmalu dobila. Kakšno barvo ste pa ve naročile?
arruba -> RE: Joolz Day (8.4.2010 9:14:03)

Rdečo (Poppy red), pa se mi je ravn dans ponoči sanjalo, da so mi ga končno dostavili in da je bil srebrn, nakupovalna košara pa kraljevsko modra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

BK355, si me pa spomnila, da sem pozabila na dežno prevleko za košaro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] bomo morali še to nabavit, ker bo naš  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v košari sigurno vsaj do decembra, ko bo ziher že kak dež, če ne že sneg.
Kakšna pa je cena pri Kiddies-ih - če je z BC le par EUR razlike, potem bom pač kupila v SLO, da ne kompliciram..
BK355 -> RE: Joolz Day (8.4.2010 19:30:22)

Dežna prevleka za košaro stane 18,90 EUR, koliko je v BC, pa ne vem. Midva sva jo naročila zato, ker se v BC prodaja Joolz Day 2010, pa ne vem, če je vse čisto kompatibilno z lanskim modelom. Bi bilo treba preverit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Upam, da bo Arruba tvoj rdeč Joolz kmalu prispel. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Kdaj pa vaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] prihaja na svet? Najin [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] predvidoma v začetku avgusta, zato tudi potrebujem dežno prevleko za košaro, saj zna biti jesen prav muhasta in deževna.

Lep pozdravček, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
arruba -> RE: Joolz Day (9.4.2010 20:42:01)

Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] bo tudi konec julija/začetek avgusta, do takrat nam bodo pa menda že dostavili.. upam! Tako da bova očitno istočasno sprobali, kako se obnese tale vozek!


Caia, ti ki imaš komplet že doma, si mogoče poskusila, če bi šla dežna prevleka za športni del lahko tudi na košaro? Se mi zdi, da bi lahko šla, saj je strehica pri obeh delih enaka, ne?pika.ana -> RE: Joolz Day (10.4.2010 9:53:46)

Punce, naj vam sporočim, da so mi iz kiddies24.de sporočili, da adapterji za Joolz Bloom niso enaki kot adapterji za Joolz Day. Tako, da jih je potrebno naročit kar pri njih, ker pri nas imajo samo dodatke za Joolz Day. Na žalost se potem ravno poveča poštnina, ampak kaj hočeš...
lanabana -> RE: Joolz Day (10.4.2010 18:27:08)

Pozdravljene!
Tudi midva se odločava za nakup Joolza. Čeprav sva se že odločila za Joolz Day srebrne barve, pa je vseeno cena Joolza ZZZ One zelo mikavna. Caia, ti boš najbrž vedela, če na One paše dežnik od Day-a. Zanima pa me tudi, ali so gume za pumpat na tvojem, ali pa so plastične?
arruba -> RE: Joolz Day (11.4.2010 19:54:21)

Hmmm a tole za adapterje je sigurno?
Jaz namreč nisem opazila, da bi oni prodajali posebne za ZZZ One Prime in posebne za Day, ampak imajo samo ene adapterje, pa mi je čudno, da ne bi imeli posebej označeno, za kateri model so.

Jaz sem jih sicer naročila pri njih, upam, da bodo v redu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Gume pa so glede na opis na spletni strani tudi tukaj za napumpat.
arruba -> RE: Joolz Day (11.4.2010 20:48:00)

o krizaaaaaaa

pika.ana, hvala za opozorilo glede adapterjev, ker sem ustrelila kozla!

Sem šla še enkrat natančno pogledat in imajo res različne.. ma sem šlampasta ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in sem seveda naročila napačne! Sem takoj poslala mail, da bi pravzaprav rabla adapterje za ZZZ-ja, ne za Day-a, upam, da se bo dalo brez problema zamenjat glede na to, da mi še niso nič poslali pa da je cena itak ista za oboje

Če ne bomo pač še enkrat naročali in Day-eve prodali na Bolhi. Grrrrr-sem jezna sama nase!
Caia -> RE: Joolz Day (11.4.2010 23:07:35)

gume so za napumpat, ja.

adapterjev nisem naročila, ker sem pri prvem vozičku lupinco glih dvakrat namontirala na voz in se mi zdi - brezveze.

dežnik pa je tudi meni brezveze, čeprav zdej poleti mogoče ne bo, hm..nisem ga naročila, bom raje un senčnik huge kupila, če bo treba, dežniček je bolj modni dodatek.
pika.ana -> RE: Joolz Day (11.4.2010 23:52:48)

arruba, po moje ne bo panike in boš dobila ta prave. so pa res zelo odzivni...meni so na vsak mail v roku 10 min odgovorili. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

caia, kakšen senčnik je to?
lanabana -> RE: Joolz Day (12.4.2010 8:00:50)

Hvala za odgovore obema...
Ja, Caia, kakšen senčnik je to?
pika.ana -> RE: Joolz Day (12.4.2010 12:01:57)

ekola, pa smo ga naročili! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley16.gif[/image] od dodatkov sem vzela adapterje za lupinico in dežno prevleko za košaro. sedaj pa komaj čakam, da paket prispe... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Caia -> RE: Joolz Day (12.4.2010 12:40:58)

IZVIRNO SPOROČILO: lanabana

Hvala za odgovore obema...
Ja, Caia, kakšen senčnik je to?http://soncek.si/si/sencnik-pepeny-uv-35-i8512.shtml

Tamara2 -> RE: Joolz Day (12.4.2010 18:20:43)

Pozdravljene,

sem nova na forumu. Imam vprašanje glede vozička Joolz ZZZ. Danes nama je prodajalec  povedal, da je razlika med Z-jem in D-yem v  tem da je pri novejšem ogrodje močnejše, kakor tudi same osi. Zanima me mnenje vseh vas katere že imaste Z-ja doma ali je ta razlika med njima velika, ko voziš voziček po makedamu. Najlepša hvala za pomoč, Tamara
lanabana -> RE: Joolz Day (13.4.2010 7:47:01)

pika.ana, katero barvo si naročila?
pika.ana -> RE: Joolz Day (13.4.2010 11:26:50)

lanabana, naročila sem indigo, ki bi naj bil predhodnik jeans varjante pri day-u:

http://www.kiddies24.de/shop/product_info.php?info=p9737_Joolz-ZZZ-Komplett-Set---One-Grand-INDIGO.html
arruba -> RE: Joolz Day (13.4.2010 21:44:07)

Naš vozek je končno na poti.. vsa nestrpna skoz preverjam s Trackshipment-om, kje ga majo in je trenutno nekje v Avstriji, tako da bo najbrž tukaj jutri ali pa v četrrek.. joj, že komaj čakam!

Za adapterje pa so mi sporočili (12 minut po tem, ko sem poslala mail), da jih bodo zamenjali, čez pol ure pa že, da je pošiljka šla na pot. Tako da sem očitno za las uspela sporočit, da sem se zmotila, sicer bi dobila napačne adapterje.

Pika.ana, meni je bil tudi ta fuuul všeč, pa sva se na koncu odločila za rdečega. Ravn danes sva izvedela, da bo uporabnik 100 % [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], tako da tudi ne bo barvno neusklajeno zgledalo da imam v roza oblečeno pupico v rdečem vozičku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Tamara2, nekaj so pa že morali povedat  za tako razliko v ceni, saj drugače ne bi nobenega Day-a prodali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Sicer mislim, da najbrž tudi ZZZ-ja niso naredili tako, da ne bi imel zadostne nosilnosti za mulčka do vsaj 3 leta. Midva sva tudi hotela kupit Day-a, ampak se nama je na koncu vseeno zdelo, da ne dobiš nič kaj bistveno drugačnega z ZZZ-jem, razen da plačaš 300 EUR manj.
pika.ana -> RE: Joolz Day (13.4.2010 21:47:44)

arruba, ufff super, samo, da je sedaj vse ok in da bo kmalu pri vas doma! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

se strinjam glede razlike med ZZZ in Day-em...nekaj pač morajo "nakvačkat!". [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
arruba -> RE: Joolz Day (14.4.2010 19:09:35)

no, dobila sem prvi paket od dveh, drugi se še potika nekje po Nemčiji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tako da imam zaenkrat košaro in vso dodatno opremo, manjka pa mi ogrodje in športni sedež. Malo čudno sicer, da so poslali v dveh delih in da ne pride vse skupaj, ampak poštnino zaračunajo samo enkrat.

Samo kako je pa leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep, barva je čudovita, malo drugačna kot na spletni strani, ampak drugačna v taboljšo smer.. komaj čakam, da dobim vse skupaj pa seveda, da z "uporabnikom" stestiramo, kako ta mašina laufa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
pika.ana -> RE: Joolz Day (15.4.2010 10:29:34)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
arruba -> RE: Joolz Day (16.4.2010 10:03:44)

Evo, imamo vse! BK355: v paketu je prav to, kar sem napisala že zgoraj, torej vse, kar si napisala, da bi imela. Previjalna torba je ful huda, najina je noter fluorescentno zelena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ful je lep, sva včeraj vse sestavila in sprobala, adapterji so pravi, lupinica Maxi-Cosi Cabriofix gre gor ko šus! Sestavi se brez težav, zloži prav tako, vozi se ful na mehko, obrne se za 360 stopinj na mestu..

Sem bla tolk navdušena, da sem ga kar po stanovanju vozila sem in tja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] komaj čakam, da ga bomo zares sprobali

Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>