RE: Joolz Day (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?Sporočilo


arruba -> RE: Joolz Day (3.6.2010 18:56:49)

Blayo uaaaauu to pa je ekspertiza...ma se strinjam, da niso nekaj bistvene, sploh pa ne za 400 EUR
Hvala za idejo s prevlekami za blazino, bom pa res mami mal po omari pobrskala ker ma te robe čez glavo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
lanabana -> RE: Joolz Day (6.6.2010 18:32:28)

Punce, midva sva tudi dobila Joolz-a in sicer flex black, ki sicer ni čisto črn, ampak je nekak temno vijoličast rjav. Mešanica različnih barv. Zanimiva barva, res. Na garancijskem listu edino piše Joolz bloom, čeprav naj bi šlo za one prime. A je pri vas isto, tiste, ki ste naročile one prime komplet? Zanima pa še me, če ste dobile dostavljeno nakupovalno košaro na ogrodju. Midva namreč nisva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Saj spada zraven, a ne?
Upam, da bo katera uspela odgovoriti...
arruba -> RE: Joolz Day (7.6.2010 16:09:32)

nakupovalna košara spada zraven, seveda! Če se prav spomnim, sicer v najinem kompletu ni bila pripeta na ogrodje in sva jo sama dala gor, ampak priložena pa je vsekakor bila.
lanabana -> RE: Joolz Day (7.6.2010 18:15:01)

Danes sva klicala na firmo in so takoj rekli, da pošljejo. Ali so pozabili, ali pa...Glavno, da pride. Vse so črne barve, ali v barvi vozička?
arruba -> RE: Joolz Day (13.6.2010 22:09:08)

Mislim, da so črne skoraj pri vseh barvah, razen pri bež, kjer je v barvi vozička. Poglej kar na Kiddies, ker je vsaka barva kompleta posebej pofotkana in boš videla, ali dobiš črno ali kakšno drugo.

Super, da se vama bo uredilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Nikita_ -> RE: Joolz Day (26.6.2010 13:50:48)

Punce kako pa uveljavljaš garancijo, glede na to, da ste ga naročile iz tujine?

Caia -> RE: Joolz Day (6.7.2010 23:16:48)

super poročilo o razlikah med modeloma.
mene bi zmotila le vzmetenost, ki pa naj povem, da je tudi pri starem modelu super. jaz grem z vozom po makedamu, tu blizu je ena cesta ZELO zjahana, neprevozna, se uporablja le kot peš pot in tale JOOLZ čisto fajn gre.
Travniki in makedam pa sploh ni problem!
arruba -> RE: Joolz Day (12.7.2010 22:52:46)

Caia a potem je kul? saj zdaj je itak vseeno, ko ga že imamo pa zdaj zdaj ga bomo začeli uporabljat, ampak je vseeno fajn slišat informacije od uporabnic iz prve roke

Nikita, sicer se v to še nisem kaj posebej poglabljala, ampak znotraj EU s tem načeloma ne bi smelo biti težav, ker se garancija lahko uveljavlja ali pri distrubuterju ali pa pri proizvajalcu, mislim, da so potrošniški predpisi v tej smeri usklajeni. Zoprno pa je, če bi bilo treba kaj menjat, ker potem si moraš za vmesni čas  nekje sposodit voziček. Ampak to sem pač vzela v zakup, ker mi je bil ta voziček ful všeč.
mikimaki -> RE: Joolz Day (14.7.2010 23:27:30)

Tiste, ki imate že ta voziček, mi lahko katera pomaga in sicer zanima me, če gre naklon hrbtišča v 90 stopinj - v pravi kot ali je podoben Buzz-u in pa če se čisto poleže?
Hvala že vnaprej!

LP
štručka30 -> RE: Joolz Day (15.7.2010 13:35:32)

Pozdravljene,
mene pa zanima glede Joolza, tiste, ki ste ga naročile v tujini, kje točno ste ga naročile. Kaj vse ste dobile v kompletu in kakšna je cena. Kje pri nas se ga lahko vidi v živo? In tiste, ki ga že imate, če mi lahko katera izmeri višino od tal do sedeža.
Hvala vsem za pomoč.
arruba -> RE: Joolz Day (15.7.2010 16:00:47)

Mikimaki, ta voziček ima "školjkast" sedež, tako da ga ne moreš poležat čisto v horizontalo, ker grejo nogice malo gor.

Štručka30: mislim, da tega modela v SLO nimajo nikjer, ker je lanski, imajo pa letošnje (Joolz Day) v Baby centru, sta si pa precej podobna (razlike je zelo dobro opisal Blayo na prejšnji strani). Naročale smo ga na Kiddies24.de, v kompletu dobiš voziček (tj. ogrodje s košaro in s športnim delom, spodaj je nakupovalna košara), zraven pride še torba za potrebščine, zimska vreča in dežna prevleka.

Lupinica paše gor MAXI COSI Cabriofix ali pa Pebble, si moraš pa potem zraven naročit še adapterje. Jaz sem dala za komplet, adapterje in poštnino iz Nemčije okrog 680,00 EUR, če se prav spomnim.

Zmerim ti ga pa lahko kdaj kasneje, trenutno je namreč še zapakiran v kleti, ker uporabnika še pričakujemo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
mikimaki -> RE: Joolz Day (15.7.2010 22:39:53)

Hvala za odgovor, potem če prav razumem je zelo podoben bogaboo-ju? Le ta pa ima sedežni del čisto ravno  - se pravi ima 90 stopinj, potem ima ta tudi ali se motim? Namreč mi sicer že imamo voziček,  vendar se sedežni del ne da čisto v pravi kot (večina vozičkov je takšnih), naš mali pa bi potreboval takšen voziček, kateri gre v kot 90 stopinj.
Toprej mi lahko katera potrdi za pravi kot?

Hvala
štručka30 -> RE: Joolz Day (16.7.2010 9:52:54)

arruba hvala za odgovor.
Kot sem prebrala, je res dosti bolj poceni, če ga naročiš v tujini. koliko časa pa čakaš na njega?
Sem prebrala, da je viskok kot Stokki, pa me zanima, če je res.
Če se spomniš, bi te res prosila, da mi zmeriš višino.
Hvala.
BLOOM 1 -> RE: Joolz Day (16.7.2010 13:44:20)

Punce,če prav razumem Joolz Dej to je model 2010,

Joolz zzz to je pa lanski??????
arruba -> RE: Joolz Day (20.7.2010 10:36:56)

Bloom1 prav razumeš, to je lanski model letošnjega Day-a.

Štručka30  če imajo naročeno barvo na zalogi, potem ga dobiš zelo hitro, v par dneh. Jaz sem naročila rdečega, ki ga ni bilo na zalogi, in sva čakala malo več kot 2 tedna, dostavijo pa ti ga na dom (oz. v službo ali kamorkoli drugam, ker moraš napisati naslov za dostavo in telefon), tako da za prevzem ni nobenega problema. Ti pa že na spletni strani piše, ali je barva na zalogi ali ne, tako da že vnaprej veš, kako hitro lahko pričakuješ pošiljko. Je pa voziček res malo bolj visok, kot Stokke, tako da ko greš na kafe s prijateljico, imaš malega direkt za mizo, da ti lahko v šalčko gleda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Mikimaki športni sedež je precej podoben kot pri Bugabooju, nisem pa še probala, če gre čisto v pravi kot.. ti bo znala povedat Caia, ki ga že uporablja.
štručka30 -> RE: Joolz Day (20.7.2010 11:45:46)

arruba hvala za odgovor. Ga bom šla pogledat najprej v živo in potem verjetno naročila preko neta.
Aja, kaj pa poštnina za takšen velik paket? Je draga?
lp.
arruba -> RE: Joolz Day (20.7.2010 18:21:53)

v to ceno je poštnina že vključena, če se prav spomnim, je 25 EUR. Jaz sem plačala vnaprej in sem zato dobila še 5 % popusta, kar ti ravn dobro pokrije stroške pošiljanja.
pipi10 -> RE: Joolz Day (20.7.2010 20:36:32)

Tiste, ki boste naročale Joolza preko neta naj opozorim, da trenutno traja precej dlje, da ti voziček dostavijo, midva čakava že skoraj 5 tednov. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pravijo, da tudi oni čakajo na dobavo iz Nizozemske,...kakorkoli upam, da bo kmalu.
pipi10 -> RE: Joolz Day (3.8.2010 18:23:03)

Danes končno dobila vozček in je čudovit, razlike med dayem skorajda ni opaziti na prvi pogled [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
mikimaki -> RE: Joolz Day (17.8.2010 16:34:54)

Se ga je mogoče katera že naveličala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] in ga prodaja?

LP
noseckace -> RE: Joolz Day (23.8.2010 7:42:08)

Živjo!

Jaz se odločam med Joolzom in Maxi Cosi Mura 4! A imate kakšne izkušnje? Predvsem me zanima kako se Joolz obnese na neravnem terenu - makedam!
Prosim za odgovore!

čav
arruba -> RE: Joolz Day (7.9.2010 11:32:44)

Joolz se odlično obnese na makadamu - zablokiraš prva kolesa in prideš skorajda povsod, če pa je res hudo, prva kolesa malo dvigneš in greš le po zadnjih, ki so ful velika. Jaz z njim brez problema rijem po parku, kjer imajo na enih potkah tudi par cm mehkega peska. Za terene, kot je npr. PST ali Tivoli, pa sploh ni dileme- gre ko šus!

Edino, kar me moti, je nakupovalna košara, ki je dokaj majhna, tako da moram potem imeti vedno s sabo tudi previjalno torbo, da noter namečem vse, kar vlačim s sabo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ampak to sem videla že ob izbiri vozička in sem pač vzela v zakup. Vse drugo pa zaenkrat super funkcionira, še moj možek je navdušen nad amortizerji ha ha

Mikimaki, ne prodajam sploh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
t27 -> RE: Joolz Day (7.9.2010 19:11:41)

oj vsem, nujno rabim pomoč, naročila vsa Joolza v babycentru v bež barvi, pa košara za novorojenčka oz. plošča iz lesa smrdi kot crkotina, imate ve podobne izkušnja?

Hvala za pomoč!

Tina
t27 -> RE: Joolz Day (7.9.2010 19:14:42)

oj vsem, nujno rabim pomoč in sicer kupila vsa Joolza v peščeni barvi Babycenter in v košari za novorojenčka lesen del full smrdi, ima katera podobne izkušnje, thanks
pirecrompir -> RE: Joolz Day (18.9.2010 12:50:06)

Zdravo!

Izbirava voziček za januarja pričakovani (moški) naraščaj in ker sva z drago precej športno naravnana, izbirava voziček med (vsaj kolikor toliko) "terenskimi" modeli. Niso nama všeč Quinny Freestyle, Jane Slalom Pro, Maxi Cosi Muro in BebeConfort High Trek, tako da imava v (naj)ožjem izboru Joolz Day (1. izbira), Mutsy 4Rider ali Urban Rider in Quinny Speedi. V Joolza sva se oba praktično na prvi pogled zaljubila (najina najljubša kombinacija je srebrno ogrodje v kombinaciji s sand barvo), najin skoraj edini pomislek pri Joolzu sta majhni, nenapihljivi sprednji kolesi, ki nama ne vzbujata pretiranega terenskega zaupanja. Vem, da ste nekatere -i v tej temi že napisali, da ni večjih težav na npr. makadamu, pa me kljub temu zanima, če imate že kaj več izkušenj, pripomb, pohval, pritožb. Vem, da je večina tukaj kupila lanski model, ki je nekaj slabši od novega, pa vseeno.

Res prosim za nasvete, komentarje, priporočila...

Hvala in lp!
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>