NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


janapan -> NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (12.2.2010 8:48:25)

Danes ob 12h imam govorilne ure na Ekonomskem faksu....ker sem primorka in je pri nas snega bolj malo pridem seveda v LJ z letnimi gumami ; ) pa me zanima kako je kaj v Lj, ceste so ok?
No bolj pomembno pa je to....tam načeloma ni problema za parkirat ker je parkirna hiša pod FDV pa prkirišče pred EF jem....ampak danes me je na rit vrglo ker so obenem tudi informativni dnevi......kakšen nasvet kje naj parkiram da vsaj približno blizu....glede na to da sem v 29 tednu nosečnosti pa ne bi rada prepešačila cele LJ.

prosim prisim za kakšen nasvet




TomTaylor -> RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (12.2.2010 8:50:48)

a govorilnih pa prestavit ne moreš?




janapan -> RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (12.2.2010 9:01:13)

žal ne...to je njen edini prost termin...pol gre pa na dopust. Ma sej ni panike bom že nekako ; )) Ponavadi se te reči vedno izidejo tako, da bom prišla pred faks in glih bo nekdo odpeljal in jaz bom lepo parkirala ; ))




mlinčka -> RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (12.2.2010 9:03:19)

Kaj pa če bi parkirala na Dolgem mostu in šla z busom, ki tam stoji (6-ko) do faksa? Te direkt pripelje. Po mojem še najmanj stresno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




NEVA-1 -> RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (12.2.2010 9:03:38)

ceste so splužene, tako da ni panike, če imaš letne gume moraš imet zadost profila pa ketne in se lahko pelješ, saj se skor po obvoznici pripelješ do EF...




živa -> RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (12.2.2010 9:04:25)

Ceste, se mi zdi, so kopne, sploh glede na to, da so tudi pločniki kar ok spluženi (sem šla pa danes z vlakom ravno zaradi parkiranja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]). Drugače pa jaz tam parkiram kar pred bloki ali malo naprej od AMZS-ja. Ampak po mojem boš prej dobila mesto v parkirni hiši (saj veš, da vsi šparamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) kot pa pred bloki.

Pa informativni so ponavadi kdaj? Ob 9h in 15h? Ali to ravno sovpade s tvojimi GU?

Lp,

živa




ksenija12 -> RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (12.2.2010 9:04:40)

svetujem ti, da parkiraš na parkirišču na koncu tržaške ceste (zadnja postaja 6), potem pa vzameš taksi do fakultete, ali pa parkiraš na parkirišču na Železniški postaji, pa se s taksijem odpelješ do fakultete ali pa enostavno v garaži. Sicer je glede parkiranja obupno stanje, z letnimi gumami pa se mi sploh zdi nemogoče..




NEVA-1 -> RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (12.2.2010 9:06:17)

za parking boš pa mal poiskala, ampak pomoje da bo do 12 že tahujši naval mimo, a niso običajno ti informativni bolj dop.




janapan -> RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (12.2.2010 9:15:25)

ja še najboljša rešitev se mi res zdi ta Dolgi most...sam si moram vzet 1 uro rezerve da pridem do EF ;).....se še spomnim cajtov ko sem študirala. Ma kaj ni zdej za buse neka kartica al kaj...al kako lahko to plačaš.....a na dolgem mostu to prodajajo al še lohk plačaš z dnarjem...




Kerensa* -> RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (12.2.2010 9:18:31)

Še lahko plačaš z gotovino.

Ceste so sicer večinsko splužene, ampak stranske ulice in parkirišča so pa polna snega, katerega večinoma ne odvažajo, tako, da je parkirati umetnost. Avtobus št. 6 imaš res z Dolgega mosta do Ekonomske fakultete, v nasprotnem primeru, če boš šla pa vseeno z avtom, pa poskušaj parkirati na Dimičevi ulici (za EF) pri lokalu Žogica. Peš imaš potem 5 minut.

Gneča je pa za znoret.




Ribica ** -> RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE (12.2.2010 11:38:30)

IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1

za parking boš pa mal poiskala, ampak pomoje da bo do 12 že tahujši naval mimo, a niso običajno ti informativni bolj dop.


Začnejo se ob 10h, ampak ker je izpitno obdobje, so študentje še vedno v LJ. Parkirišča okrog so pa nesplužena. Najbrž je pa garaža pod FDV frej, nisem nič gledala prej, ko sem bila tam.




Stran: [1]