| 

| Uporabniki na tej temi: nihče |  | 
  |    | Stran:   [1] | 

|        | Uporabnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 8:50:48
 | 
 |  |  |  

|  TomTaylor   
   | a govorilnih pa prestavit ne moreš? 

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:01:13
 | 
 |  |  |  

|  janapan   
   | žal ne...to je njen edini prost termin...pol gre pa na dopust. Ma sej ni panike bom že nekako ; )) Ponavadi se te reči vedno izidejo tako, da bom prišla pred faks in glih bo nekdo odpeljal in jaz bom lepo parkirala ; )) |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:03:19
 | 
 |  |  |  

|  mlinčka   
   | Kaj pa če bi parkirala na Dolgem mostu in šla z busom, ki tam stoji (6-ko) do faksa? Te direkt pripelje. Po mojem še najmanj stresno  . 

In vendarle so bile štorklje...
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:03:38
 | 
 |  |  |  

|  NEVA-1 
   | ceste so splužene, tako da ni panike, če imaš letne gume moraš imet zadost profila pa ketne in se lahko pelješ, saj se skor po obvoznici pripelješ do EF... |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:04:25
 | 
 |  |  |  

|  živa   
   | Ceste, se mi zdi, so kopne, sploh glede na to, da so tudi pločniki kar ok spluženi (sem šla pa danes z vlakom ravno zaradi parkiranja  ). Drugače pa jaz tam parkiram kar pred bloki ali malo naprej od AMZS-ja. Ampak po mojem boš prej dobila mesto v parkirni hiši (saj veš, da vsi šparamo  ) kot pa pred bloki. 
 Pa informativni so ponavadi kdaj? Ob 9h in 15h? Ali to ravno sovpade s tvojimi GU?

Lp,

živa

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:04:40
 | 
 |  |  |  

|  ksenija12   
   | svetujem ti, da parkiraš na parkirišču na koncu tržaške ceste (zadnja postaja 6), potem pa vzameš taksi do fakultete, ali pa parkiraš na parkirišču na Železniški postaji, pa se s taksijem odpelješ do fakultete ali pa enostavno v garaži. Sicer je glede parkiranja obupno stanje, z letnimi gumami pa se mi sploh zdi nemogoče.. 

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:06:17
 | 
 |  |  |  

|  NEVA-1 
   | za parking boš pa mal poiskala, ampak pomoje da bo do 12 že tahujši naval mimo, a niso običajno ti informativni bolj dop. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:15:25
 | 
 |  |  |  

|  janapan   
   | ja še najboljša rešitev se mi res zdi ta Dolgi most...sam si moram vzet 1 uro rezerve da pridem do EF ;).....se še spomnim cajtov ko sem študirala. Ma kaj ni zdej za buse neka kartica al kaj...al kako lahko to plačaš.....a na dolgem mostu to prodajajo al še lohk plačaš z dnarjem... |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: NUJNO NASVET - LJUBLJANČANKE 12.2.2010 9:18:31
 | 
 |  |  |  

|  Kerensa*   
   | Še lahko plačaš z gotovino. 
 Ceste so sicer večinsko splužene, ampak stranske ulice in parkirišča so pa polna snega, katerega večinoma ne odvažajo, tako, da je parkirati umetnost. Avtobus št. 6 imaš res z Dolgega mosta do Ekonomske fakultete, v nasprotnem primeru, če boš šla pa vseeno z avtom, pa poskušaj parkirati na Dimičevi ulici (za EF) pri lokalu Žogica. Peš imaš potem 5 minut.

Gneča je pa za znoret.
 |  
			|  |  | 

|    | Stran:   [1] | 

Komentar na anketoBi naredili anketo z največ komentarji pod njo?da, že odgovarjam  (
62%)

da, zakaj pa ne (
38%)
 Število vseh glasov: 281
Število vseh glasov: 281Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!