bambi14 -> RE: Mariborčanke 10.del (3.4.2010 14:09:10)
|
Dan, Pisanica, pisanka, zavijati na levo zna, zavijati na desno zna. Moja pa le trmoglavi, vedno obtiči na travi. Se trkljati več ne grem, jo olupim in pojem. https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=d49a71e658&view=att&th=127bf6b6f1175b1c&attid=0.1&disp=thd&realattid=f_g7j893cn0&zw Jajca pobarvana, kosilo: boloneze, deca spi, malo manj vsi bolani,....mogoče gremo po kosilo celo v europark po darilo za prijatla. Komaj čakam, da grem malo pa čeprav je to eu,,....torej se imamo družinsko. [sm=smiley1.gif] K žegnu pri nas nese dedi in babica, mi samo v nedeljo jemo, ko da mesa nismo vidli že 100 let.[sm=jezicek.gif] dopust- a pozna kera koga, ki bi kupil prikolico ADRIJA ta malo, stacionirana je trenutno v kampu Ankaran, z vso opremo. Če kdo pozna naj mi prosim lepo javi, prodaja jo moja mami, ker ne more več plačat letne pristojbine 3000 eur. Ali jo proda ali pa se plača ta dnar,......mogla bi potem najt ljudi, ki bi letovali doli.... Pri nas pa letos dopusta tudi najbrž ne bo: fasada, ....sem žalostna ampak kaj češ, kaj se mora se mora. Lep dan vsem skup in mejte se radi.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|