bambi14 -> RE: Mariborčanke 10.del (7.4.2010 22:03:39)
|
oj, večer. Mi2 pa sma bla v bolnici zaradi bronhoilitisa.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Je kašljal že prej 1 teden, ker je dobo od ta velike 20 mesečnice ampak iz nedelje na ponedeljek je ponoči temp. narasla na 38 in kašljal je tak, da sem mislila, da se bo zadušil. Sem ga odložila v posteljico in je po 10 mi n začel tako kašljat in zraven jokat, da se mi je paralo srce, dežurala sem celo noč, ob 5 zjutraj sma z dragim menjala dežurstvo in sem šla za 2 uri spat, Dopolne pa k dežurnemu: saturacija 95, šumi v pljučih,....sem se prestrašla. No in sma dobila napotnico za v bolnico in tam ostala do danes popoldan. Tam so nam aspirirali nos( vtikali dolgo tanko cevko v nos in ven vlekli sluz), inhalacije z berodualom na 4-6 ur in se je porihtal za domov. Sedaj še kašlja ampak upam na najboljše. Na pediatriji je vse polno nekih čudnih virusnih bronhitisov, pa drisk, bruhanja,...upam, da nisem še kaj od tega staknila.[sm=zmeden.gif] No zaradi tega me nič ni tu gor,....bolana deca je , raje vidim, da letajo okoli in delajo ****ri
|
|
|
|