marta82 -> RE: Mariborčanke 10.del (28.2.2010 20:55:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jutro. Nebo in Elevitka točne cene vama še ne morem povedat, ker še sploh ne vem kdaj bom to odprla. Neka varianta je, da bi par mesecev delala v Celju pri eni ki že ima varstvo, potem bi pa najela prostore (pri meni doma je premalo prostora in peto nadstropje brez dvigala) in odprla s.p ( v Mb ali bližnji okolici). Ampak saj vesta - vse je odvisno od financ. Če bi vidve pripeljali vajina malčka je to že začetek.[sm=smiley1.gif] Se pa cene gibljejo med 250 in 300 € na mesec (za občasno varstvo pa med 3 in 5 € na uro) - tudi pri meni bi bilo tu nekje (ne glede na živahnost otroka[sm=smiley36.gif]). Če se bosta res odločili za to varianto mi sporočita pa se bomo lahko bolj konkretno pogovarjale - kakšno so vajine želje, potrebe, zmožosti in bomo našle kakšno dobro varianto. Ker jaz bi res z velikim veselje čuvala eno skupinico otročkov, samo moram že prej vsaj kakšno "rezervacijo" imet, ker se bojim najet prostore in odpet s.p. pa šele potem iskat otroke, ker nikoli ne veš kako dolgo bo trajalo, da jih dobiš. Sem pa ful prilagodljiva, tako da mi javita če in ko bosta varstvo potrebovali in se bomo dogovorile (za ostale tudi velja).[sm=smiley1.gif] dober večer! marta vdim da si ti to zelo resno zastavila in mi jer ful všeč. to bi tudi jaz delala, seveda ne pred avgustom. tako da če boš rabla partnerja v avgustu za delitec astroškov in bremen in za čuvanje, bi jaz bila zelo vesela ponudbe [sm=smiley1.gif]. ker sama si jaz ne upam, mi je prevelik riziko. sicer vem, da si rekla, da boš delala z eno kolegico, ampak omenim pa lahko ne? v glavnem imej me v mislih, če se boš odločila za to pot! Vitabella itak te imam v mislih, ne rabiš rečt. Ampak to pomeni, da bi morale ful otrok nabrat (vsaka jih mora imeti 6, da ostane neka solidna plača - ne gre pa to za kakšne konkretne zaslužke). Če ne drugega bi za začetek potrebovala nekoga, ki bi vskočil če slučajno zbolim ali v kakšnih takih nujnih primerih in če ne boš imela službe in boš pripravljena bom zelo vesela. Ko se nabere dovolj otrok bi pa z veseljem bolj dolgoročno sodelovala s tabo. Kaj več se je pa tako preko foruma težko zmenit. Se morava kdaj na kavi dobit.[sm=smiley1.gif] Sem pa drugače zmenjena s prijateljico, ja - dogovorili sva se, da iščeva službo in če bova do poletja obe brez bova na tak način sodelovali.
|
|
|
|