|
vitabella -> RE: Mariborčanke 10.del (1.3.2010 7:21:04)
|
dobro jutro klepetulje! zdaj zjutraj tk vem da ne bo nobene gor pa bom pokomentirala: marta: upam da ti uspe! dobro si zaštartala. saj pravim, če ti zalaufa do avgusta pa boš rabla nadomestilo kdaj se zeeelo rada javim, ker otročki so zakon ... če pa boš takrat še vedno v povojih pa lahko vložima finance skup da bo manjši riziko ... pa pol če v enem letu ni nič, lahko obupama. ampak no way. lepo delaj prvi dan po porodniški. saraya lepo zrihtajta s tamalo, mogoče zaradi tega slabo spi, vsaj pri moji nečakinji je blo tako. tasa ... slike so nostalčgična in lepa zadeva. matcar jebelomilo****za****po***ma***300[sm=hudicek1.gif] pa tolk sem bla vesela zate, so še meni uničlo pondelkovo jutro. če boš kdaj rabla za saša nujno varstvo, ga lahko komot k meni pripelješ, samo malo daleč je mogoče, drugače pa ni panike sploh. ly ... ti boš na koncu dobla božansko stanovanje se mi zdi ... pa itak se zdaj spet daljšajo dnevi in bo bolj toplo bosta z L. spet lahko dovolj zunaj! sem še katero pozabla.... aja, elevitka lep pozdrav!
|
|
|
|