|
Tanja_ -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (19.3.2010 9:44:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Banke-jaz bi jo tudi menjala. Zdej imam NLB, pa mi ni glih najbolj všeč. Katera banka je okej?Nekaj sem razmišljala o SKB-imate kaj izkušenj?[sm=smiley25.gif] Midva sva oba na SKB...nisva glih zadovoljna...sploh kar se kreditov tiče. Tamali mata na Banki Koper račun odprt. Konkretno...komitenta SKB sva že 15 let. Nikoli v minusu, vse redno poravnano...greva vprašat za kredit in dobiva ful slabšo ponudbo in pogoje kot na Banki Koper, kjer nisva komitenta. Halooo. Zdaj se neki ogrevam za Banko IN...je v bistvu ''''poslovalnica'''' Banke koper, kjer rešuješ vse preko interneta. Mal drugače kot tile kliki in skb neti. Glede menjave banke, pa oni vse zrihtajo. Jst bi mogla it sam potem račun zapret. Aha, Banka Koper viš, sploh nisem pomislila. Pa še prijateljico imamo tam zaposleno.Glede trajnikov-jaz nimam nič pri njih, razen članarine za Zbornico. Pri mojmu je bolj zapleteno. Predvsem sva se pa pogovarjala zdaj, ko se je govorilo, da so pri NLB v riti zaradi vseh teh tajkunskih kreditov, ker jamčijo neke majhne zneske, ostalo pa kao država. Če bi bilo res kaj narobe, vprašanje, kdaj bi dobili denar nazaj.A ima Banka Koper poslovalnico v Lj.?Edino to me moti, da potem dviguješ denar s provizijo, ker dviguješ na tujih bankomatih.
|
|
|
|