|
mama11 -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (19.3.2010 10:32:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Banke-jaz bi jo tudi menjala. Zdej imam NLB, pa mi ni glih najbolj všeč. Katera banka je okej?Nekaj sem razmišljala o SKB-imate kaj izkušenj?[sm=smiley25.gif] Midva sva oba na SKB...nisva glih zadovoljna...sploh kar se kreditov tiče. Tamali mata na Banki Koper račun odprt. Konkretno...komitenta SKB sva že 15 let. Nikoli v minusu, vse redno poravnano...greva vprašat za kredit in dobiva ful slabšo ponudbo in pogoje kot na Banki Koper, kjer nisva komitenta. Halooo. Zdaj se neki ogrevam za Banko IN...je v bistvu ''''poslovalnica'''' Banke koper, kjer rešuješ vse preko interneta. Mal drugače kot tile kliki in skb neti. Glede menjave banke, pa oni vse zrihtajo. Jst bi mogla it sam potem račun zapret. Jaz tudi že kar nekaj časa razmišljam o menjavi banke - ko gledam izpiske mi gre ful na jetra, da mi toliko zaračunavajo vsak trajnik, pa vsako transakcijo preko klika, za katerega tako ali tako mesečno plačujem uporabnino, pa potem vodenje računa... če preračunam na letno raven mi nanese kar ohoho. Ampak - mogoče se sliši smešno - nekaj dam tudi na to v čigavi lasti je banka, te tuje mi pa tudi ne sedejo najbolj. Pa da ne bo pomote, to kar si naša politika privošči z NLB mi gre na k****, ampak je dejstvo, da bom kot davkoplačevalka te kikse itak morala poravnati, ne glede na to ali sem ali nisem komitent NLB. Ne vem, bi si morala res konkretno preračunati, kakšno razliko bi mi naredili ti "upravljalski stroški", da vidim, če je res bistvena razlika. Eelly, jaz sem obe navadila na spalno vrečo, ravno zaradi bojazni odkrivanja. Tudi poleti spita v njih - magari samo v bodiju ali samo plenički.
|
|
|
|