nadka30 -> RE: Celjske srečke nosečke (16.8.2010 11:11:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Ja, odločam se med Celjem in Trbovljami. Pa se nekako čedalje bolj na Trbovlje nagibam. Ok, saj zgradba res ni sodobna, vendar sem ene 3leta nazaj peljala očeta dol na operacijo kile in je rekel, da človečnost je pa tam v primerjavi s Celjsko bolnico... neprimerljiv odnos. Tudi od porodnic berem kar nekaj pohval. Pa pozna se verjetno, da npr. ni toliko porodov in porodnic kot v Celju in se verjetno bolj posvetijo. Nekako gledam iz tega vidika. Sploh ker me skrbi, če slučaaajno ne bi imela mleka in poznam res neprijetne dogodke iz Celjske P glede tega. Pa iskreno povedano... imam en veliiiik odpor do Celjske bolnice. ja saj te zastopi jaz tudi poznam nekaj ljudi, ki so rekli da v celje nikoli več.No jaz moram rečt da s prvo nosečnostjo nisem imela problemov, mogoče tudi zaradi tega ker sem imela carski rez, pa tudi z dojenjem ni bilo problema ker sem imela dovolj mleka, je pa bila v sobi z mano ena, ki ni imela skoraj nič mleka in so ji na začetku kar težili da naj doji, no na koncu so pa le videli da tako ne bo šlo, ker je imela full in to res full udrte bradavice in niso pomagali niti nastavki. Kakorkoli se boš odločila imaš prav, fažno je da ti zaupaš porodnišnici kjer boš rodila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|