Anonimen -> RE: Celjske srečke nosečke (17.8.2010 10:34:05)
|
urskaf: ni problema, me je pa skrbelo, ker vem, da je psihični pritisk največji pri vsem skupaj. glavno, da si se "spravila skupaj", itak nimaš kaj narediti razen čakati do petka. imam pa občutek, da si se okužila s toksoplazmo takrat, ko si bila tako utrujena - ko si bila tudi na bolniški. ker znaki za okužbo s tokso so podobni začetnim znakom prehlada (utrujenost, boleče mišice), zato ponavadi zdravniki niti sami ne ugotovijo okužbe ampak je preprosto "počitek in veliko tekočine"... šele pri testu za tokso v nosečnosti se potem pokaže, da je nekdo pa okužen ali pa da je že prebolel tokso. no, s tem sem v bistvu hotela povedati to, da je okužba v tem primeru kar sveža in da plod verjetno ni okužen. amino ti bodo delali pa zato, da se ugotovi, če je s plodom vse ok... nadka ti si pa res v nizkem štartu no... saj se zadnji teden na momente jaz tudi počutim, kot da bo treba štartati ampak sem se odločila, da pred naslednjim tednom sploh ne smem, ker šele v pon. uradno štartam porodniško. bova obe videli kako bo polna luna vplivala na naju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] je namreč v torek!
|
|
|
|