spelcy3 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (26.10.2011 11:59:27)
|
Hej babike! Vidim da vse lepo in pozitivno napredujete...upam da bo tudi meni tako šlo... imam namreč nekaj novic, ki sem jih izvedela prejšnji teden...zgodilo se je pa takole... tako kot Daisy B sem bila dana na čakalno liso 6.6. in ker sem videla da je daisy imela že razgovor jaz pa še ne sem jim v ponedeljek prejšnji teden poslala meil. vedno sem dobila odgovor v 24h urah. tokrat pa nič. vse skupaj mi je bilo že malo čudno. v četrtek pa sem bila v službi in me kliče nekdo iz zasebne številke. jaz se javim in na drugi strani je bila medicinska sestra iz MB. in mi reče...gospa vi ste pa že imeli datum 17.10. (dan ko sem prejela klic je bil že 20.10.) in vas ni bilo, saj je bila pošta kao zavrnjena. jst sm bla čist v šoku. in rečem kaj pa sedaj...in mi lepo reče...ali pridete ju3 ali pa pridete na vrsto šele konec novembra. jaz kar potrdim za drugi dan. povedati vam moram da mi je dan tako polepšala, občutki pa so bili še lepoši kot tisti dan, ko sem se oblačila v poročno obleko. no in drug dan sem šla v mb. tam sem bila na razgovoru in situacija je sledeča: konec novembra začnem s KT, ki jih jem do 8.1.2012, 30.12. grem po injekcije dipherelne in tudi z njimi končam 8.1. nato imam 12.1. UZ in 13.1. začnem u gonalom potem imam še 20.1. en UZ vse nadaljne stvari pa bodo odvisne od rasti foliklov. tako imam predvideno punkcijo po 25.1. transfer pa 3-5 dni kasneje. sem nenormalno vesela, da sma po letu dni čakanja in vseh pregledih končno naredila korak naprej. sedaj imam pa poleg te novičke še eno vprašanje za vas in upam, da mi boste lahko pomagale. jaz delam prek študenta, čeprav mi je status poteku (mi je šefica šla zlo na roko). sedaj pa me zanima kaj naj bi naredila, da bi potem, ko bom prejemala porodniško imela čim višjo. kaj je s tem starševskim varstvom, ki si ga lahko sam plačuješ...kje lahko to urediš in zakaj je sploh to..? vsaka inf mi bo koristla ali pa kakšen drug predlog... se vam opravičujem ker sem tak zabluzla... vas pa redno spremljam, le javljam se bolj po redko :) drugače pa za vse vas držim pesti neglede na stanje :) Lepo se imejte v tem deževnem dnevu
|
|
|
|