Anonimen -> RE: Ambulanta MB - 2. del (8.11.2011 12:23:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: šaci Pozdravljene :) vidim da ste na teh forumih ful pridne, tak da bom se jaz z vami malo pridna :) ce mi lahko kera pomaga, glede tega da mi pove kaj naj pricakujem od 14. februarja naprej...namrec na stvari je tak....ginekolog mi je pred 14 dnevi napisal napotnico za ambulanto za neplodnost v mbju, s partnerom se trudiva ze vec ko leto dni na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] , no pred pol leta sem pa jaz zgubila menstruacijo, pol sem si morala zacet merit bazalno temperaturo, meseca maja mi je ginekolog napisal primolut sem dobila menstruacijo, pol pa spet nic do tega mesca ko mi je spet napisal te tablete in zdaj jo mam...no naredil pa je test moje hormonske slike, pa krvi in partnerju spermogram ter meni se ultrazvok zdaj nazadnje na katerem je ugotovil da imam na obeh jajcnikih ciste ali bule kot jih je sam poimenoval...zdaj pa me zanima kaj naj pricakujem oz na kaj naj se pripravim februarja ko grema s partnerjem prvic v ambulatno? Zagotovo prvi razgovor, ki ni kr takoj-danes se naročiš, jutri ga že imaš. Krvna slika, spermiogram, UZ v času menstruacije...ko bodo tam našli ciste, boš šla na operacijo, ali transvaginalno laporoskopijio ali histeroskopijo, to spet čakaš, menstruacijo, se naročaš na oddelek, če ni že poln plan prideš tist mesec, če je poln, potem ne... Po OP spet razgovor in šele takrat se bo doreklo kako in kaj naprej. Tako da tvoja pot zagotovo ne bo tako kratka. Letos ziher ne prideš na vrsto za OP.
|
|
|
|