RE: Ambulanta MB - 2. del (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (17.4.2012 11:26:54)

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

Endometrij sem mela 12 -folikli (ne vem koliko jih je- pozabla štet) - veliki 20, 21, 22 - so fajn zrastli! Dr. rekel, da imam SUPER rezultat in da g[sm=jezicek.gif]rem v narkozo.

skarabej super, to pa je res lepa velikost folikelčkov. No in še moje poročanje. Endometrij je rekla dr.da je baje čudovit [sm=smiley36.gif] folikli so pa tudi lepo zrasli in je tudi rekla, da so zelo lepi, jih pa je tudi kr dosti in vsi so veliki 19mm.
Tako da imam punkcijo v četrtek. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jeeej punce zdaj pa moramo držat pesti ena za drugo, da čez 3 tedne vse zagledamo ta magični plusek.
Pošiljam vam kup [sm=smiley30.gif] in [sm=pikapoka2.gif] za srečo.

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (17.4.2012 12:09:11)

Ijeeee- super!

Držim pestke za nas vse[sm=bravo.gif]. vesper - kaj boš imela narkozo?

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (17.4.2012 14:26:53)

skarabej ja itak. Jaz imam nizek prag bolečine. [sm=smiley36.gif] Pa itak mi je sestra tudi rekla, boste imeli ne! Tak da mi je že sama položila besede na jezik [sm=jezicek.gif]

No, srečno vsem, se tipkamo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (17.4.2012 18:47:20)

punce jaz mam eno vprašanje, sem že pozabila kako je bilo to v prvem postopku, koliko dni po zadnji tabletki femodena ste dobile menstruacijo?
Jaz sem jo namreč dobila že danes, če pa se prav spomnim sem jo v prvem postopku dobila na dan ko sem imela UZ, zdaj pa imam UZ komaj v petek.

Ga_ga -> RE: Ambulanta MB - 2. del (17.4.2012 19:02:21)

Pikachu, če se jaz prav spomnim, sem jo tudi dobila pred UZjem. Kake 3 dni prej.

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (17.4.2012 20:01:33)

Hvala za odgovor, mene pa je že skrbelo da je prehitra :)

september1 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (17.4.2012 21:23:36)

pikachu jst se v zadnjem postopku sploh nisem mela oz.sem jo dobila šele naslednji dan.pa je G reku da ni nič narobe. tak da naj te ne skrbi glede tega. glavno je da jo imaš.

no meni pa so rekli ko sem imela prekinjen postopek da naj pokličem po 15.4. in ker še do včeri nisem dobila M sem nardila test. ja žal je bil negativen. zato sem danes klicala v MB nakar mi sestra reče da so mi 26.3, poslali pošto da naj pridem na razgovor 3.4. jst pa pošte dobila nisem. skoraj sem popi....... no in je sestra potem rekla da naj kr jutr pridem na razgovor.

vsem ki imate punkcijo v bližnji prihodnosti želim čim več lepih in pravilnih celic in da se potem oplodijo,...... in saj veste kaj naprej sledivsem želim[sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

daga79 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (18.4.2012 8:10:26)

allo jaz pa sem danes dobila M in upam da bo to zadnja v dveh letih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ker začnem s tabletkami čez en teden...pri prvi punčki sem jo dobila nazaj šele ko je bila stara eno leto upam  da je to zadnja hihi...
oj september tud jaz sem zamuštrala z datumi  pa so me vzeli (sam jaz sem dobila pošto) tak greš sam papirje podpisat pa vzet list..

Kaj ima še katera rumen list št.21 ?

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (18.4.2012 15:58:41)

skarabej kako je šlo??

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (18.4.2012 19:46:07)

Hej!

Bilo ok - se je mal' razbolelo - priporočam, da imaš kaj zraven, če si od daleč - mene ni bolelo po punkciji, se mi je razbolelo med vožnjo domov - tak', da sem komaj čakala, da prideva z mojim domov, da sem vzela nekaj. Drugače, pa že cel dan poležavam - sem ful zaspana - dobile še Utrogestan (sem sem načakala še v lekarni, ker so "štrajkali", pa je samo pri enem okencu delal na recept, čeprav sem ga mogla plačat), imele predavanje kako in kaj, punce v skupini fajne, sestra, ki nas je spremljala po posegu super - smo se non-stop smejale (no, pred posegom smo se, po posegu se ravno nismo mogle [sm=jezicek.gif])...tak, da vesper pogumno... prenos imam v ponedeljek.

Javi, kako in kaj!

SREČNO

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (18.4.2012 19:46:31)

Aja,imam 8 foliklov.

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (18.4.2012 21:25:40)

super skarabej [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] zdaj pa se naj vse lepo oplodijo in potem ima da zagledaš [sm=rozacrtici.gif]
jaz sem drugače iz MB-ja, tak da imam dom in tablete blizu. Hvala da si me opozorila [sm=smiley1.gif]
Vas je bilo dosti v skupini? Kako dolgo si bila tam? Jao sem radovedna [sm=jezicek.gif]

limonca* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (19.4.2012 7:26:36)

db in pikicapoka, ste že dobile M? Pikachu vem da jo je.. jaz je še nisem.

pikicapoka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (19.4.2012 10:23:03)

Limonca jaz sem M dobila že včeraj.

Že dva dni pa me mantrajo krči in hud glavobol, upam, da bo jutri, ko je UZ bolje.

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (19.4.2012 19:28:28)

evo mene punce. Tako je, pridelala sem 7 celic. Sicer ni zelo veliko, ampak upam, da so te kvalitetne in se jih čimveč oplodi. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Transfer 24.4. Držite pesti punce, jaz bom jih tudi za vas [sm=pikapoka1.gif][sm=smiley30.gif]

*viva* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (19.4.2012 20:29:09)

No, zdaj pa sem zares vaša. Prvi termin je minil, sem kar zadovoljna, sedaj naju čakajo preiskave in avgusta ponovno skupna kontrola.

Je bila katera danes do 11 ure na UZ? Potem smo se srečali[sm=smiley36.gif]

Zdaj pa še vprašanje, kaj natančno pregledajo na prvem UZ na katerega moraš priti 10 dan cikla? Sej si kr predstavljam ampak radovednost me je začela mučiti sedaj, doma [sm=smiley36.gif] do tja pa še dober mesec dni... da vsaj vem kaj naj pričakujem[sm=smiley1.gif]

Močno stiskam pesti za vesper da bo transfer uspešen in da bo februarček oz. februarčica zdrava[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Seveda pa tudi za ostale, dajmo punce, naj nam vsem uspe do konca leta najkasneje in da bodo z novim letom nove punce samo še na tej temi [sm=smiley36.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (19.4.2012 21:42:20)

Vesper super- 7 je lepo pravljično število[sm=bravo.gif]. Držim petke za vse nas [sm=bravo.gif] - a te je bolelo?[sm=smiley36.gif]

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (20.4.2012 9:23:53)

Punce[sm=bravo.gif] za celice, sedaj pa vas naj na da ET pričaka čim več lepi pikic!!![sm=smiley1.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (20.4.2012 10:27:30)

latka - hvala![sm=bravo.gif]

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (20.4.2012 15:07:06)

skarabej pa res je, sploh nisem pomislila na to, da je 7 res pravljično število [sm=smiley36.gif] Jeeej zdaj si mi polepšala dan [sm=9nebesa.gif]
bolelo me je potem, ko sem prišla k sebi od narkoze ja, ampak sem dobila dozo v žilo proti bolečinam in je bilo ok potem. Danes pa je že skoraj čisto ok, tu pa tam me še malo zašpika noter v trebuhu, ampak ni omembe vredno skoraj. Včeraj pa sem bila kr boga ja.
Pijem kot žolna in samo lulam cel dan [sm=jezicek.gif] Pa ta utrogestan mi gre malo na živce, te miniaturne kroglice, kot da si niso mogli neke boljše oblike zmislit, al pa vsaj aplikatorja dat zraven [sm=smiley36.gif]

latka in viva hvala za pestke [sm=smiley31.gif]

limonca* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (20.4.2012 19:25:04)

Kje ste moje soborke? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ste vse dobile stimulacijo?

Jaz sem in imam naslednji UZ že v četrtek.

db -> RE: Ambulanta MB - 2. del (22.4.2012 12:05:11)

oj se oproščam, ker se šele danes oglašam ampak prej ni šlo.
ja jz sm jo dobila že 15.4 in jo imela komaj dva dni.drugače pa bila na uz v petek in naslednjega imam šele 29 v nedeljo zjutraj

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (22.4.2012 17:57:11)

skarabej samo, da ti povem, da mislim nate in bom fejst držala pesti za jutri, da se jih je čimveč oplodilo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
javi kaj kako bo jutri
nekaj punc, ko smo bile zadnjič na punkciji skupaj, je že danes 3.dan odšlo po svoje pikice in jih že lepo grejejo, smo ostale v stiku, zato vem [sm=smiley36.gif]
sedaj pa še me v torek. Jeeeej komaj čakam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (22.4.2012 23:05:23)

vesper- joj, ti povem, me je kar mal "strah"- iz moje skupine je šla samo 1 3. dan - ostale imamo pa ju3. Če se nič ne javim, veš, da [sm=smiley19.gif] - čeprav upam, na najboljše[sm=bravo.gif] - jaz držim pol v torek[sm=bravo.gif]

raphop -> RE: Ambulanta MB - 2. del (23.4.2012 5:33:16)

LINK No.1 Skrivnostni slika

Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>