vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (28.4.2012 10:40:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: skarabej IZVIRNO SPOROČILO: vesper skarabej kje si kaj? Nič te ni na spregled [sm=smiley36.gif] Kako se kaj počutiš? Kakšni znaki mogoče? [sm=smiley36.gif] Hej! Mene že od postopka skos neki špika tam doli - ne preveč, toliko, da vem, da se neki dogaja (ali -ali). So me po punkciji prsa noro bolela - zdaj me še samo na otip, trebuh še imam napihnjen - sem pa precej [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] živčna (al neki pač) - tole čakanje ubija - drugače pa strogo ne ležim - 24 ur - prva 2 dni sem bolj kot ne ajala, zdaj pa sem že tudi precej časa "pokonci"- tudi kako posodo že pomijem[sm=jezicek.gif] - pa jem pri mizi (ne več vpostelji [sm=jezicek.gif]) - tole zadnje je šala... Pa ti- imaš že ti kaj znakov, počutje...? evo mene isto, cel čas me nekaj špika doli. Pa ponoči danes mi je bilo kr neprijetno, taka bolečina da ne veš, ali me boli v križu ali jajčnikih ali kje. Pa danes me tudi cel dan nekaj fajn špika. Ne vem no, upam, da je to kaj dobrega [sm=zmeden.gif][sm=bravo.gif] Prsi me res nič kaj več ne bolijo, prej po ET pa so me dva dni fajn bolele. Moj pravi da imam bolj polne [sm=smiley36.gif] zdaj pa ne vem, al me samo tolaži al je res [sm=smiley36.gif] si me pa že skoraj zdaj s tira spravila, da si jedla v postli. [sm=smiley36.gif] Uf jaz moram priznat, da nič kaj ne počivam, ni časa imam tri pse doma in hočejo pozornost, kot so je bili vajeni do sedaj [sm=smiley36.gif] prva 2 dni sem pa res bolj počivala no, ampak jaz sem tak hiperaktivec, da če počivam me kr vse nekaj bolet začne, zato sem raje v pogonu. Živčnma pa nisem kaj no [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|