RE: Ambulanta MB - 2. del (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (4.5.2012 16:05:31)

ja po krvne izvide sem šla, ampak zaradi suma hiperstimulacije [sm=smiley36.gif]
Jap, pri meni še tudi belina in bolečine kot pred M isto kot pri tebi. Jaz napihnjana več nisem, oz.tak bom rekla, proti prej, ko sem bila kot slon, sem zdaj super. Je pa res, da me vse hlače tiščijo, adijo saj to ni normalno [sm=jezicek.gif] samo v trenirki in pajkicah še hodim okoli. Mi pa je bilo danes zjutaj slabo, pa vrtelo se mi je, ampak vem, da je za neke znake še prehitro.
O testu sem pa jaz razmišljala mogoče jutri, čeprav se bojim, da je malo prehitro še. Pri meni je jutri 11.dan po ET.
Ja, skarabej jaz pa mislim, da bo ta plusek kr veljaven no [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Probaj jutri še ponovit, zdaj si itak že nardila test [sm=smiley36.gif]
javi kaj bo, držim pesti za močno črtico [sm=bravo.gif][sm=pikapoka1.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (4.5.2012 18:01:05)

Bom delala v nedeljo - sem se odločla - pa v ponedeljek tut pridem - tudi če me kaj preseneti - pa itak me ne bo [sm=smiley36.gif]

daga79 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 7:57:48)

vesper meni je pokazal test že osmi dan po et ..tak da lahko mirne duše narediš test

Anonimen -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 9:01:54)

Lepo pozdravljene!
Želela bi vaše mnenje,kako ste zadovoljne z kliniko v MB?Jaz sem sedaj v LJ pa sem nezadovoljna,ko kaj vprašaš,ti ne znajo ali nočejo odgovoriti.Zato sem začela razmišljati,da bi menjala kliniko.Imela sem že 2 IVF postopka.Napišite mi prosim,kak poteka postopek pri vas.Pa če katera ki je menjala kliniko je morala vse preiskave ponovno čez dati ali ne in je prinesla izvide zraven iz LJ.Ja pa še nekaj katerega ginekologa mi priporočate.
Zelo vam bom hvaležna za vaše odgovore.L.p.

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 12:11:52)

IZVIRNO SPOROČILO: daga79

vesper meni je pokazal test že osmi dan po et ..tak da lahko mirne duše narediš test

daga79 hvala za spodbudo [sm=bravo.gif]. Test sem sicer že kupila, ampak se ga še kr naprej otepam. Saj itak vem, kaj je je, ampak nekaj oklevam [sm=smiley36.gif]
Boma nardila danes ali jutri.

anonimna jaz sem sicer že cel čas v MB-ju in sem zelo zadovoljna. Ti pa povem, da ko sem se pogovarjala z puncami, ki so imela postopke v LJ in sedaj v MB, je vsaka povedala, da se ne more primerjat. Da je v MB neprimerno boljše. Saj se bo zagotovo katera javila in ti sama povedala svoje izkušnje. Ampak po tem, kaj sem jaz poslušala, ti kr svetujem, da prideš k nam na Štajerski konec [sm=smiley36.gif]
kakorkoli se odločiš, ti želi, da čimprej zagledaš [sm=rozacrtici.gif]

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 13:00:28)

ja nič punce, saj nisem si mogla kaj in nardila sem testek. Pokazal je plusek in 1-2 tedna nosečnosti. (digitalni CB)
Joj, saj ne vem, mislite da se že lahko veselim?? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] je pa 11.dan po ET danes

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 14:19:46)

vesper moja- [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] BRAVO! Mene je pa zdaj strah -da je moj FS bil lažno pozitiven (ker je bila FULLLL rahla črtica -komaj vidna)! Upam, da je tudi nama ratalo po 4 letih!

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 14:33:33)

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

vesper moja- [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] BRAVO! Mene je pa zdaj strah -da je moj FS bil lažno pozitiven (ker je bila FULLLL rahla črtica -komaj vidna)! Upam, da je tudi nama ratalo po 4 letih!

skarabej nič te naj ne bo strah. Boš videla to je to! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kaj si že kupila drug test? Ker če ne, ti jaz svetujem, da kupi tega CB digitalnega. Res da je malo dražji, ampak je pa realen se mi zdi no.
Držim pesti. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa javi [sm=pikapoka1.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 15:19:07)

me je lekranrka tak včeri "potolkla", da ne vem, če bom kaj delala - ko je rekla, da če je ful rahla, komaj vidna,da itak ni nič to, da to se pač neki pozna, ko...ne vem ...kaj že :8[sm=smiley13.gif]

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 15:45:33)

me je lekranrka tak včeri "potolkla", da ne vem, če bom kaj delala - ko je rekla, da če je ful rahla, komaj vidna,da itak ni nič to, da to se pač neki pozna, ko...ne vem ...kaj že :8[sm=smiley13.gif]

pa daj skarabej kaj pa ona ve?? Ne pusti se, da te ena babnica, ki je bila verjetno slabe volje in se je mogla znest nad nekom, vrže s tira. Ti se raje drži po nasvetih punc, ki so dostikrat potrdile, da je iz slabo vidne črtice potem nastala dobro vidna. Naredi test, boš videla da bo plusek [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Še nekaj, jaz verjamem da ti ni pokazalo + zaradi hormonov, ker si delala test na 10. ali 11.dan če se ne motim a ne? In ti first sign so itak majn občutljivi in so CB bolj zanesljivi zaradi tega.
Jaz te ne bom silila, ker sama najbolje veš, amapk držim pesti, da se opogumiš in me še danes razveseliš [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 19:20:20)

Vesper[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]!Sem ti rekla, da tvoja bolečina pomeni samo eno stvar,[sm=nosecka.gif]!!
Skarabej, ti pa jutri ponovi test, saj bo pri tebi tudi+, samo pogumno!

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 19:50:03)

latka hvala [sm=smiley31.gif]

talika81 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 19:54:16)

punce, pri testu je pomembno, da mine vsaj 14 dni od stopke. ker takrat ni več vpliva teh hormonov.

meni je + na testu pokazalo 11. dan po ET, tako da lahko komot delate test 12. dan po ET. takrat je že zanesljivo.
če vas črviči kot pred M, to ne pomeni nujno [sm=hudicek1.gif]. pri meni je blo ravno obratno. me je črvičilo napolno, ampak je bila samo belina in nič [sm=hudicek1.gif].

tako da mislim, da znata vedve bit kar lepo srečke [sm=nosecka.gif]. [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] sploh, ker sem prebrala, da imata že 7.5. uradni krvni test. tako da čestitke.

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 20:35:17)

latka - hvala- se bom opogumila - verjetno ju3 [sm=smiley36.gif].

sandra74 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.5.2012 22:04:45)

oooooooooooo vesper....supeeeeerrrrrrr [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/img][img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/img][img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/img], ful sem vesela, pa jaz sem vedela
da ti bo gratala....[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img]. Zdaj pa le veselo do konca [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/img]

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.5.2012 6:26:33)

IZVIRNO SPOROČILO: sandra74

oooooooooooo vesper....supeeeeerrrrrrr [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/img][img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/img][img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/img], ful sem vesela, pa jaz sem vedela
da ti bo gratala....[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img]. Zdaj pa le veselo do konca [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/img]

sandra hvala ti [sm=smiley31.gif] držim pesti zate [sm=pikapoka1.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.5.2012 8:05:39)

Dobro jutro! Sem se opogumila - kljub lekarnarki[sm=smiley36.gif]- nardila FS (sicer +, mal bolj močan kot zadnjič)za pikico bolj))[sm=smiley36.gif], pa sem si mislila - pa dajmo še CB namočit in v sekundi [sm=rozacrtici.gif](tak tapravi, močan) - mi je uspelo po 4. letih in 1 SS[sm=nosecka.gif] - upam, da bo jutri tudi krvni tak oh [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]in sploh

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.5.2012 11:09:22)

skarabej,[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za +!

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.5.2012 11:31:49)

Dobro jutro! Sem se opogumila - kljub lekarnarki[sm=smiley36.gif]- nardila FS (sicer +, mal bolj močan kot zadnjič)za pikico bolj))[sm=smiley36.gif], pa sem si mislila - pa dajmo še CB namočit in v sekundi [sm=rozacrtici.gif](tak tapravi, močan) - mi je uspelo po 4. letih in 1 SS[sm=nosecka.gif] - upam, da bo jutri tudi krvni tak oh [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]in sploh

jeeeeeeej, jeeeeeej [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] zelo zelo vesela sem zate. No, vidiš, ne smeš nikoli poslušat negativističnih ljudi skarabej. Me smo itak vedele, da bo plusek. Jutri pa še samo dobimo potrditev in smo lahko mirne srečke [sm=nosecka.gif]
ampak je pa bil ta april uspešen, sta namreč še dve punci iz moje skupine tudi srečke [sm=nosecka.gif] sicer moram čuvat njuno zasebnost, ampak lahko pa povem, da smo z moje skupine kar tri srečke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] upam, da so ostale s katerimi nisem ostala v stiku tudi srečke [sm=bravo.gif]
Skarabej ob kolkih imaš jutri krvnega? Oz.kdaj moraš bit tam?

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.5.2012 11:40:32)

ob 8 - pol pa ob 12 rezultati - pride tast z mano, greva mal' v šoping, pa na kosilo, ... moj se je vrnil na službeno pot in se vrača 2. teden v juniju - je glih fajn prišel na dopust, da sva tole opravila[sm=bravo.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.5.2012 11:43:09)

NO, ob 8 grem k s. Mariji po napotnico al' kako je s tem (sem tako razumela, da najprej k s. Mariji, pol na krvnega v laboratorij, pol pa spet k s. Mariji po rezultate- pa recept za Utrogestan, pa datum UZ.-ja) - [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.5.2012 11:43:39)

l[sm=bravo.gif]atka - hvala!

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.5.2012 11:47:38)

mi imamo tudi ob 8h ja. Potem se bomo pa jutri videli [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Uf, zgleda da bo jutri gužva tam.
Menda k sestri Mariji ja, saj jaz še sama tud ne vem najbolje, ko skozi na uhah sedim tam [sm=smiley36.gif]

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.5.2012 12:24:22)

Ob 8h greste tja, kjer oddate kartice za UZ in poveste, da ste prišle na krvni test, potem vam tista sestra(blond) napiše napotnico in z napotnico greste v laboratorij(bo precej gužva tam!), potem pa ob 12h greste gor v pritličje, kot za ET, tam vas pa pokličejo imensko not in povedo rezultat ter vse za naprej!V glavnem, tista sestra vam zjutraj vse razloži!!

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.5.2012 12:37:44)

oooo hvala Latka za tako izčrpno razlago [sm=smiley31.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>