vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (8.5.2012 21:05:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: skarabej Do včeraj smo me še prsi kar bolele (ščemele), danes ža manj [sm=smiley13.gif]???? Pa mal me ščemi spodaj - tak špika, čist rahlo - če so to znak, ne vem (pri prvi [sm=nosecka.gif] so me prsi noro bolele) - drugače bi pa pojedla precejšnje količine sladoleda in "pohanega" se mi non- stop lušta - drugače se mi mesa ne lušta (čeprav sem mesojedka 1. klase[sm=smiley36.gif])) - pa utrujena sem precej časa[sm=jezicek.gif]. Kaj pa pri tebi?! sem se zdaj nasmejala, ti si mesojedka pa se ti meso ne lušta, jaz pa sem vegetarijanka pa že cel teden samo meso vidim pred očmi. Samo meso se mi lušta [sm=jezicek.gif] Drugače imam pa še vedno tiste predmenstrualne krče, pa lulat ful hodim oz.sploh ne morem vode zadržat ko me pritisne, ker imam občutek, da se bom kr polulala [sm=smiley36.gif] utrujena sem tudi bolj ja, pa sploh to, da se hitro utrudim. Jaz sem prej imela kr predcej energije, zdaj pa me že par stopnic utrudi [sm=smiley36.gif] prsi mene tudi nič ne bolijo, pa tudi nič večje niso [sm=smiley36.gif] občutek imam da se mi samo rit že veča. limonca hvala [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|