RE: Ambulanta MB - 2. del (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (8.5.2012 20:45:16)

limonca, ne spomnim se natančno koliko, a se to vidi na sliki ker slikico pa še imam.

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (8.5.2012 21:05:49)

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

Do včeraj smo me še prsi kar bolele (ščemele), danes ža manj [sm=smiley13.gif]???? Pa mal me ščemi spodaj - tak špika, čist rahlo - če so to znak, ne vem (pri prvi [sm=nosecka.gif] so me prsi noro bolele) - drugače bi pa pojedla precejšnje količine sladoleda in "pohanega" se mi non- stop lušta - drugače se mi mesa ne lušta (čeprav sem mesojedka 1. klase[sm=smiley36.gif])) - pa utrujena sem precej časa[sm=jezicek.gif]. Kaj pa pri tebi?!

sem se zdaj nasmejala, ti si mesojedka pa se ti meso ne lušta, jaz pa sem vegetarijanka pa že cel teden samo meso vidim pred očmi. Samo meso se mi lušta [sm=jezicek.gif]
Drugače imam pa še vedno tiste predmenstrualne krče, pa lulat ful hodim oz.sploh ne morem vode zadržat ko me pritisne, ker imam občutek, da se bom kr polulala [sm=smiley36.gif]
utrujena sem tudi bolj ja, pa sploh to, da se hitro utrudim. Jaz sem prej imela kr predcej energije, zdaj pa me že par stopnic utrudi [sm=smiley36.gif]
prsi mene tudi nič ne bolijo, pa tudi nič večje niso [sm=smiley36.gif] občutek imam da se mi samo rit že veča.

limonca hvala [sm=smiley31.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (8.5.2012 21:09:35)

andreja, limonca hvala![sm=smiley36.gif]

vesper- hahaha[sm=jezicek.gif] - mogoče mi uspe postat vege (mi prej ni)[sm=smiley36.gif] - mogoče se pa v porodni te spoznava [sm=jezicek.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (8.5.2012 21:12:15)

aja -sem pričakovala eno mal starejšo (po izgledu) - ti pa izgledaš - oprosti izrazu "šmrkavo" za svoja leta - saj jaz tudi, tak, da mi niso verjeli, da bom stara 32 - a ni to lepo, da zgledaš manj kot dejansko si.

"šmrkavo" - je[sm=jezicek.gif]pliment, da ne boš užaljena!!!![sm=jezicek.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (8.5.2012 21:13:29)

kompliment sem mislila, pa se je smeško vrinil[sm=smiley36.gif]

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (8.5.2012 21:29:03)

hahahahaha zdaj si me pa nasmejala [sm=smiley36.gif]
saj se tudi počutim še šmrkavo. Sploh se mi ne zdi, da sem že tako stara, še vedno se počutim kot ena 25 letnica. [sm=jezicek.gif]
Hvala za kompliment [sm=smiley31.gif]
Če boš pa kaj hodila v naš konec, pa me pofočkaj tu preko, pa lahko grema na kako kavico [sm=smiley1.gif] ker če se srečama v porodni, verjetno ne boma prijazne ena do druge, ker bodo bolečine delovale [sm=smiley36.gif]

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (9.5.2012 8:22:49)

Pikachu, imaš ZS![sm=smiley1.gif]

*viva* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (10.5.2012 19:43:31)

Juhuhu babike, vesele novice berem! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za [sm=nosecka.gif]!!!!

No, jaz pa imam eno vprašanje... ali mogoče katera ve koliko jo normalna vrednost progesterona v času 20 - 22 dneva cikla? Namreč imam izvide, berem pa zelo različne rezultate in mi nič in noben ne gre skozi. Če se katera spomni svoje vrednosti in je bila ok... lepo prosim za info... meni na izvidu piše le da je < 3 nmol/l. Hvala za infote :)

Kako ste drugače? Uživate?

Sama sem bila danes na Obali in morma rečt da mi je prav pasal ta morski zrak. Bi blo skoraj nujno odit na kaki dopust :)

Sončni pozdravček,

ž

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (11.5.2012 9:13:00)

oj punce, nič ne poročate kako ste db, limonca ...
jaz sem kar vredi, upam da tako ostane... boste delale teste doma in na kateri dan po et?
jaz sem že tako nestrpna da ga verjetno bom takoj ko bo primeren dan :)

spelcy3 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (11.5.2012 9:52:11)

Ojla!

Da vam malo poročam...od ponedeljka se že pikam.KT mam še do nedelje.Potem oa imam prvi UZ 17.5. [sm=bravo.gif]in takrat dobim gonal.

Me pa nekaj zanima..a ma mogoče kera izkušnje z noni sokom? pomagal naj bi pri izboljšanju kvalitete celic..

Glede na to da bo kmalu poletje - ko je počutje nasploh boljše upam da bo tudi ta postopek boljši :)

LP [sm=smiley1.gif]

db -> RE: Ambulanta MB - 2. del (11.5.2012 10:36:46)

oj jz ležim imamo malo boleče dojke enkrat več drugič manj pa včasih me malo špika spodaj ,nevem če bom delala test se še nisem odločila pa ti in ostale

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (11.5.2012 11:58:58)

oj db,
jaz sem skoraj sigurna da bom delala test prej ker sem kar nestrpna, me pa tudi občasno špika spodaj v trebuščku ampak probam odmislit vse znake, držim pesti za nas vse da zagledamo pluske.

Kateri dan lahko naredim test: ET sem mela 6.5. punkcijo pa 3.5. ?

limonca* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (11.5.2012 15:04:46)

Ojla.

Test? Jaz sem šele 3 dan po ET, tako, da bo še daleč. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  GA bom delala že doma, seveda, računam nekje 11 dan ali pa še kak dan kasneje, če bom zdržala.. Znaki? Vse in nič.. itak vem, da karkoli je, je samo od hormonov.

limonca* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (11.5.2012 15:37:37)

pikachu, ti lahk test delaš že začetek tedna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 
Js mam drugače boleče jajčnike, pa križ, včasih mam občutek, da se bo M kar vlila.. to je to. Sej pravim, za znake je čist prehitr, ker dons bi se pr men mogla šele vgnezdit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (11.5.2012 23:04:28)

limonca, a res lahko že v začetku tedna jaz sem računala nekje v petek naslednji teden.

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (12.5.2012 10:05:19)

vesper - kako?

limonca* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (12.5.2012 10:59:30)

pikachu, pomoje na 9 dan kamot narediš test.. sicer moraš vedet, da če bo negativno, je čist možno, da je to od premalo hormona. Če bo pa pozitivno, pol je pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].   [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Jaz tud računam na petek, da bi ga delala, pa sem imela ET za teboj.

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (12.5.2012 12:55:29)

vesper - kako?

hej hej
ja moram priznat, da se počutim res dobro. Včasih kr pozabim da sem srečka [sm=nosecka.gif] [sm=smiley36.gif] nimam nobenih znakov in nič, razen občasnega špikanja in malo bolečih prsi. Počutje pa je drugače super. Najbolj srečna sem, da mi ni slabo in upam, da mi niti ne bo no. Pa tudi otrujena nisem nekaj ekstra [sm=smiley1.gif]
Kako si pa ti?

punce za vas ki čakate na [sm=rozacrtici.gif] in ki se v postopku pa močno stiskam pesti in vsaki pošiljam veliko dozo [sm=pikapoka2.gif] in [sm=smiley30.gif] za srečo.

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (12.5.2012 22:58:49)

Tudi jaz sem ok - špikne me občasno, prsa me začnejo bolet (tak da čutim) proti večeru, čez dan samo na dotik -trebuh imam ful napihnjen (že dolgo ne tako - no se privajam[sm=bravo.gif]), sem rahlo zaprta [sm=bad.gif] - tak da že veselo "konzumiram" Donat Mg- [sm=smiley11.gif] mi ni še nič in tudi tistih tipičnih začetniških znakov nimam (izostren vonj, kovinski okus...) - aja - zdaj se bo smešno slišalo - lahko se smejite, sem preverila in nisem edina - imam precejšnje težave z vetrovi- kjerkoli in kadarkoli - se me je pametno izogibat [sm=jezicek.gif] - haha!

uspelobo -> RE: Ambulanta MB - 2. del (13.5.2012 11:19:34)

Pozdravčič vsem!

Čestitke tistim, ki vam je uspelo.
Pomagajte mi pri enem vprašanju. Ali delajo transferje zamrznjenčkov tudi julija?

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (13.5.2012 12:32:02)

Tudi jaz sem ok - špikne me občasno, prsa me začnejo bolet (tak da čutim) proti večeru, čez dan samo na dotik -trebuh imam ful napihnjen (že dolgo ne tako - no se privajam[sm=bravo.gif]), sem rahlo zaprta [sm=bad.gif] - tak da že veselo "konzumiram" Donat Mg- [sm=smiley11.gif] mi ni še nič in tudi tistih tipičnih začetniških znakov nimam (izostren vonj, kovinski okus...) - aja - zdaj se bo smešno slišalo - lahko se smejite, sem preverila in nisem edina - imam precejšnje težave z vetrovi- kjerkoli in kadarkoli - se me je pametno izogibat [sm=jezicek.gif] - haha!

skarabej si me pa nasmejala s temi vetrovi [sm=smiley36.gif] Nisi edina, kolegica tudi pravi, da jo mučijo [sm=smiley36.gif] Mene pa samo občasno, odvisno kaj pojem [sm=jezicek.gif]
Drugače pa mislim, da bom jaz tudi mogla it kmalu po zaloge donata [sm=smiley36.gif]
Še malo pa bomo imele prvi Uz, kjer bomo končno videle srček naših pikic [sm=9nebesa.gif] jeeeej [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (13.5.2012 13:01:47)

uspelobo, tudi čez poletje se delajo ET zamrznjenčkov!Jaz grem lahko po eskimčke pri junijski M, torej bo ETZ nekje konec junija oz. v začetku julija!

db -> RE: Ambulanta MB - 2. del (14.5.2012 10:18:39)

pikachu a si že delala test?

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (14.5.2012 11:29:36)

db
ne še si še ne upam bom jutri verjetno ali pa v sredo. me je strah da je prehitro.

Anonimen -> RE: Ambulanta MB - 2. del (14.5.2012 13:45:20)

Lep pozdrav

Zanima me, kako dolgo se čaka na razgovor? Sem stara pacientka, želim samo vedeti kdaj se približno naročim, da dobim termin tam okoli septembra, oktobra?

Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>