MIHAILO -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (2.9.2010 21:18:49)
|
oj punce....super za uspesna uvajanja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] PETRUSK za vas drzim pesti,postavi se za vaju... SUNY stiskam pesti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] SJJM fajn za crkljanje z majcijem Mi smo v delu okrog stanovanja,danes smo kupili dvosed pa trosed ker nas je blo strah da takrat ne bo in res je bil ze zadnji,mormo it se po notranja vrata ,kljuke za vrata ,stekerje...Zdaj sem ze full nestrpna kdaj bo konec prenavljnja nasega domeka[sm=smiley1.gif]...Cakamo se da pride moj stric iz avstrije on nam bo delal kopalnico,ploscice na balkonu,kamen po sanku bo limal pa ploscice v kuhinji...ta vikend delajo radiatorje pa se nekaj drobnarij...pol naslednic sledijo rigips plate,potem beljenje,laminat in vrata... Plenice skoraj da ne uporabljamo samo ce kam gremo in ko spimo -PA SE TAKRAT SO SUHE[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Se se javim ,ko uspem[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|