birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (3.9.2010 12:17:56)
|
Jutro! Aja, dober dan, sem mal kasna za dobro jutro[sm=smiley36.gif] Midve z Kristi sva ble tud na sprehodu. Je pasal. Sva šle mimo vrtca in je bila Nelijina skupina zunaj, sem se še mal z vzgojiteljicama pogovarjala. So uspešno preseljeni gor, otroci so bili pa kar veseli videt. Pa Kristi je eno punčko prijela za roko in sta se držale za rokco[sm=smiley1.gif] Očitno pogreša Neli ful, ker je bla ful vesela ko je zagledala vrtec in otroke. Jih vse pozna pa jih ma prov rada[sm=smiley1.gif] Zdej sem dala pa Kristi v pojstlo pa upam da bo hitro zaspala da grem cunje obesit pa da si pripravim za kosilo- špageti v smetanovi omaki z slanino, mljask, to mamo pa vsi radi. Juhe pa dons ne bo, mi že mal čez ušesa ven gleda[sm=smiley36.gif] Za papaldne pa upam da se bo vreme obdržalo da gremo nastari grad, pa da še pasji mrcini vzamemo s sabo. Jutri pa Nelči pride domov[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa študiram kaj bi ji dobrega za kosilo naredli. Bo pa treba pred tem še sobo pospravit, moram prah pobrisat, okno pomit, posjtli preoblečt pa pozavgat in pomit. Ja, za dobro urco dela bo kar. Claud, važno da je vse vredu zdaj!!!!!! Verjamem pa da si se ustrašla, mene je tud groza da se mi kaj tazga zgodi.[sm=smiley13.gif] Pa bravo za mirne živce, zdej veš da v takih situacijah ne boš zatajila [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|