kenya -> RE: ajnRE: Julijske mamice 2010 (30.9.2010 14:45:16)
|
Dan, Tudi jaz se javim za srečanje, če le ne bo katera od starejših zbolela. Ta teden imam doma ta srednjo, pa se mi počasi že meša [sm=smiley29.gif], ker je podobno kot pri tisti seriji 'mali vragci'. Glavna igralka pa naša srednja 'miss', ki se dere kot bi jo iz kože dajali, pol se ji pa še Kim pridruži ker jo zvija, pa imam porcijo kričanja in joka. Še dobro da smo v hiši in so sosedje malo stran, drugače bi se še njim zmešalo [sm=smiley36.gif]. V sredo mi pa ustreza okrog 10.ih. IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28ezalo med joj, vam kar malo zavidam, tistim ki ste prvič mamice, ker se lahko zjutraj še malo crkljate tja do devetih. mi smo pa vsak dan že ob 7-ih pokonci. Ja, pri nas se tud 'full house ' začne že malo čez 6. zjutraj, ampak pri mojem bratu, ki ima tudi 3 približno isto stare kot moji, so pa pokonci že pred šesto uro zjutraj in ni važno al je delovni teden al vikend. No, sej enkrat v prihodnosti se bomo že še naspali [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Evo, mojih 5 minut je mimo, šibam v vrtec, pa pol s ta večjo na balet z malima pa v knjižnico...je cel projekt da se napakiramo [sm=smiley36.gif] Lp
|
|
|
|