|
Srčekgirll -> RE: ajnRE: Julijske mamice 2010 (5.10.2010 22:23:48)
|
Hej! Ena zgubljena dušca se vam po dolgem času spet javljam. Pr nas smo super, Žan je živahen 100/h, zdrav tud. Danes smo mel posvetovalnico, težek je 6410g in velik 60,5cm ( ni zrastel sam 1,5 cm od zadnjega pregleda), sam ga m. sestra ni prou zmerla (neka nova) pa tud ni bil pr miru, skoz se ji je smejal in premikal. Moram ga šeenkrat sama zmerit. Bil je tudi cepljen, boščak je jokal, sam se je kmalu potolažil. Še vedno se dojiva, dodajam mu tud mal dodatka ker mam švoh mleko, bl je vodeno (k sem spet pre hitro z vozičkom šla na predolge sprehode, namesto da bi več počivala, zato pa probam zdej več počivat). Po noči spi, 1x se dojiva. Časa imam dost, sam ne da se mi kaj preveč na računalniku viset, se raj z Žanom igram in počivam, kadar je možno (ko spi). Sm se pa vam že enkrat perej hotla javit, ko pa sem napisala malo manj skor cel roman in ko sm pritisnila potrdi mi je napisalo error, pol se mi ni dalo pa spet pisat. Tko, lepo bodite, pobožajte svoje sončke in se še kaj javim. NOČ
|
|
|
|