betricija -> RE: Decembrke 2010 II.del (6.12.2010 12:14:23)
|
dan pri nas tamala tudi razbija kakor se ji zazdi. včeraj je bila kar pridna glede na soboto. danes je spet mirna, sam ko se premaknem ali obrnem položaj, pomiga. je pa ponoči bolj aktivna..in včeraj, ko smo imeli doma miklavžka, je prav veselo premikala noge, da je kar bolelo..po mojem res nima več toliko prostora in se s težavo premika notri..upam, da jo ne boli. še zmeraj pa vsak večer obožuje moj mehur..tudi prav. meni se je moj trebuh spustil že kake 2t nazaj, pa imam tudi uradno za božič rok. samo jaz mislim,da bom v petek kar notri ostala. drugače bom pa prosila, da me obrdžijo notri. se bolje počutim, da me imajo na očeh.pa naj mi vsak dan ctg naredijo. bolj kot pa da sem v skrbeh a ne...saj jih plačujemo.pa še postelja je čisto drugačna kot je bila v ljubljanski porodnišnici...boljša.pa raje sem notri, bolj mirujem, tukaj kar ne morem bit na miru...tam pa nimaš kaj delat in si notri. bom pa klicala danes svojo G, ker moram dobiti novo napotnico za uz, pa bomo videli kaj bo rekla... no vse ki že cartate, upam, da se tudi uspešno dojite...lepo se imejte in čimveč veselih novičk
|
|
|
|