birdy -> RE: Decembrke 2010 II.del (5.10.2010 13:55:45)
|
miskula, sem mela cukr test, je pol ta dolgi ovrgel sum na sladkorno. Ja, nimaš kej, vsi dojenčki niso po jusu. Samo pri meni je zdej prisoten en hud strah, sploh ko se spomnim na prvi porod... Ampak o tem ne bom, ne rabim nobene strašit[sm=smiley13.gif] Nisem mela sreče, predvsem z babico ne... ManUr, glej, lahko da boš rodila prej, lahko pa da ne. Moja prva je prehitevala isto ene dva tedna po rasti, pa je bila rojena tri dni čez rok. To so čist ugibanja, jst prav nič ne maram takih napovedi, moj G jih k sreči nikoli ne daje. Edino danes je reku da mogoče bo pa kaj prej, ampak bolj zarad zaskrbljenosti s težo kot pa zarad česa drugega. Zakaj ti pravim da ne računaj da bo prej? Ne zato da bi izpodbijala tvojo G ampak zarad tega, ker sem si pri prvi punci naredila eno fiksno idejo da bo vsak kak teden pred rokom rojena... In verjem, ko greš z takimi idejami enkrat čez rok... Lažje sem čakala na bejbo celo nosečnost kot pa tiste zadnje tedne[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|