betricija -> RE: Decembrke 2010 II.del (6.10.2010 8:52:59)
|
jutro men je tale MŠ v ljubljanski porodnišnici tudi ful zanimiva. je sicer obširna, trajala bo skoraj cel mesec, se mi pa zdi, da bom izvedela veliko. samo tole dihanje mi pa dela težave. sploh uno ko iz globokega na pasje preideš. mi je pa všeč, da je moj zraven, da je slišal kaj vse je potrebno kupit (za njega je dost 5 cunjic in en kombenizon), pa glede nege in čistoče...to mene tolk zlo skrbi, zaradi drugih, ki se ne zavedajo, da si je treba roke pred dotiki otrok vsaj malo umit, ne pa kar od kur direkt božat otroka...tako da, mojemu je predavanje tudi všeč. hvala bogu. jaz sem pa prej dobila stropno lučko iz nemčije. kolk hitr je dostavljeno. http://www.amazon.de/Haba-7576-HABA-Deckenlampe-Schneegl%C3%B6ckchen/dp/B0012KU0QQ/ref=pd_ys_iyr_img takole bo naša pupa imela zraven. joj komaj čakam da jo moj zveže in da jo zvečer prižgeva. glede UZ je pa v ZD tako, da naj se ne bi dalo plačati?? meni je tako rekla moja G, ko sem bila nazadnje pri njej in sem jo vprašala, če bo še kak UZ, pa je rekla, da ga ona dela v 32t, ko sem jo pa vprašala če lahko kakega plačam, pa je rekla, da niti cenika nimajo...mi je pa čudno, ko je tako paniko naredila okoli mojega MV, sedaj pa mi nič kontrole ne naredi. mene bo pa to požrlo. bi šla najraje nekam plačat, samo so ti UZ kar dost dragi. a ima morda kakšna podatek kjer je poceni UZ v ljubljani? lep deževen dan. mi že kar na depres gre tale dež....
|
|
|
|