Omiš - Sagitta (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


noranate -> Omiš - Sagitta (29.7.2010 11:49:21)

Ker več ljudi več ve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], bi rada iz prve roke zvedela, kako ste bili zadovoljni v Sagitti v Omišu. Ste bili v hotelu ali apartmajih, predvsem ali je vredno tega denarja. Punce, razpišite se in hvala! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




felicia -> RE: Omiš - Sagitta (30.7.2010 9:43:34)

lani smo bili v Omišu vendar v kampu tako da ti lahko samo povem, da je bila voda mrzllllllla, ker se v morje vliva reka. tako mali ni ne vem kolk užival. mi pa tudi ne. kje se pa nahaja ta sagitta pa ne vem




gradnik12 -> RE: Omiš - Sagitta (20.8.2010 11:32:18)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ravnokar smo prispeli od tam, kjer smo bili 10 dni, bilo pa je tako, da tam dol na plaži dobiš tisto kar je "dal Bog"(čist-topla voda, en pedolin, en tuš na plaži za cca 2000 ljudi, za obroke je pašta, krompir, meso 2 kvalitete, zamrzneni cvrti morski fileji, cvetače ne manjka, pijača je prašek z vodo iz avtomatov, kar je vredno so nižje cene kot na bližnji Makarski rivieri izven penzionske porabe. Imel pa sem tudi dve slabi izkušnji s trgovci v Baški vodi, ko sem iskal večjo številko izdelka sem dobil odgovor "PA DAL SI TI SLOVENAC, PA NE VIDIŠ DA MI OČEŠ SVE POCEPATI". Predlagam namestitev v sobah ali bungalovih, ne pa apartmaji, kjer se spi na kavčih.

Prijetne počitnice




Edina -> RE: Omiš - Sagitta (19.5.2011 21:11:16)

tudi mene zanima Omiš, in sicer ta hotel sagitta... plaža itd...
hvala




divjaovčka -> RE: Omiš - Sagitta (21.5.2011 23:59:24)

Holiday Village Sagitta bungalovi imajo res samo dve **, hotel pa ***, a je to trenutno najbolj ugodna ponudba za ALL INCLUSIVE za družine. Imaš brezplačni parking v hotelu, brezplačne ležalnike ob bazenu, uporabo večnamenskega igrišča, animacijo, polega samopostrežnih zajtrkov, kosil in večerje, prigrizki popoldne, čaj, kava.
Nahaja se v borovem gozdičku, kar je pomembno za otroke, da se lahko umakneš s plaže v največji vročini. je pa res 7 km od centra mesta.
Jaz mislim, da je to to za ta dnar!




Miha .n -> RE: Omiš - Sagitta (12.1.2016 18:05:54)

Letos imajo tudi dober first minute popust v tem Turističnem naselju




Stran: [1]