Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, bi rada iz prve roke zvedela, kako ste bili zadovoljni v Sagitti v Omišu. Ste bili v hotelu ali apartmajih, predvsem ali je vredno tega denarja. Punce, razpišite se in hvala!

Ravnokar smo prispeli od tam, kjer smo bili 10 dni, bilo pa je tako, da tam dol na plaži dobiš tisto kar je "dal Bog"(čist-topla voda, en pedolin, en tuš na plaži za cca 2000 ljudi, za obroke je pašta, krompir, meso 2 kvalitete, zamrzneni cvrti morski fileji, cvetače ne manjka, pijača je prašek z vodo iz avtomatov, kar je vredno so nižje cene kot na bližnji Makarski rivieri izven penzionske porabe. Imel pa sem tudi dve slabi izkušnji s trgovci v Baški vodi, ko sem iskal večjo številko izdelka sem dobil odgovor "PA DAL SI TI SLOVENAC, PA NE VIDIŠ DA MI OČEŠ SVE POCEPATI". Predlagam namestitev v sobah ali bungalovih, ne pa apartmaji, kjer se spi na kavčih.