Roži_ -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del (22.11.2010 18:20:47)
|
Ciao[sm=smiley1.gif] Najprej vsem hvala za čestitke[sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Sem bila presenečena nad cifro, če povem po resnici[sm=smiley36.gif] Najprej je samo potrdil nosečnost, pa mi je bilo že malo sumljivo ker je Dr. Vlasiljevič malo to čudno izgovoril, pol pa sem ga vprašala za beto kakšna je in mi je povedal 1864[sm=smiley3.gif], sem računala tam nekje okrog 900[sm=smiley36.gif] Rekel je , da so verjetno dvojčki, ampak se bo še videlo na UZ, ki ga imam 07.12[sm=smiley1.gif] Skratka, se opravičujem vsem, ki niso dobili sms, ker nas je doletela neka okvara na avtu lih pri Trojanah in smo mogli poklicat šlep službo[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif], črpalka za gorivo je crkavala[sm=hudicek1.gif]Tako da smo sedaj komaj prišli domov, sem tako utrujena, da bežim v postljo[sm=smiley36.gif] Zarjica, ojoooj, zelo mi je žal zate, da so ti postopek prekinili, mogoče pa je le boljše, ker je ta stvar lahko zelo nevarna. Vzami si čas, da se ščistiš teh hormonov, pol pa hodi spet v postopek, ampak seveda z minimalno dozo[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]DRŽI SE!!! SS, ja končno smo se spoznale[sm=smiley36.gif], vidiš, da je vse šlo lepo mimo in v soboto te bojo pričakali[sm=duda.gif][sm=duda.gif], pa še kakšen za v skrinjo[sm=smiley32.gif] Mikla, jeeeeeeej, si me prav danes lepo presenetila, lepo lepo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]to ti bom vrnila[sm=jezicek.gif] Mateja_Goljev, lepo opravi na punkciji in naj te pričakajo lepe in zrele celice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Aqua, suuuuuuuper, da so se nehali izcedki[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Obljubi, da nas ne boš več strašila! Počivaj in uživaj[sm=smiley1.gif] Nič punce šibam pod odejo, bodite v [sm=rozica.gif] Nočko
|
|
|
|