hedviga -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del (23.11.2010 12:59:35)
|
Žiži, zase lahko rečem, da bom poskusila spoštovat željo original konzerv. Mislim, da je vzrok v tem, da je tema živa, luštna, simpatične puce so gor..in to pritegne. Še posebaj, če tudi osebno poznaš katero od glavnih akterk. To je pomoje normalno, človeško.. da posledično posvečamo pozornost ljudem, ki jih bolj poznamo. Da pojamramo ljudem, ki vedo kdo si ti. Je pa res, potem to niso več konzervice, da se namen zgreši...če se čveka vsevprek. Spomnim se "dvojčkarske" teme za nosečke dvojčkov , ki se je začela kot "nekaj vprašanj o dvojčkih.." pa razrasla v splošno temo, kjer se vse dvojčkarske nosečke najdejo. Je oživelo, preživelo, se razraslo, spremenilo... Najbrž je tako, tak trend forumov. Zato je najbrž meni tema IVF postala tuja, drugačna, kot je bila "v naših časih".. ampak najbrž tako more bit? da se vse spreminja, raste al pa propade. Kakorkoli že, navijamo naprej, mislimo na vse ki se soočate (ne bom napisala "soočamo"..)s težavami, še posebaj tako težkimi kot jih je opisala Žižek!! Srčno upam, da bo vedno manj takih in podobnih bolečin in žalosti. Jaz osebno pa bom vesela, če kdaj pokukate na "mojo" temo Dvojčki 2009 pa kaj poveste. Bom vsaj vedela kako ste. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|