katrinka -> RE: Septembrke 2010 (26.10.2010 22:36:19)
|
oh...se moram oglasiti...kot prvo nehajte s kreganjem in benika ostani tu... prvo - benika je direktna,to vse ki smo vec tu vemo ker smo jo spoznale v vseh teh mesecih,vcasih kaksen res noce slisat kar ma za povedat,je pa dejstvo da nikomur ne zeli slabega ceprav se zelo zelo ne strinja z necim,nekom drugo - uvanje gh...ej..a ma veze kdaj...najbrz ni nobena tok trapasta da bo dons ze zacela...jaz sem moji prvorojenki dala pri 4m zlicko frutka,da sva na en obrok na dan prisle je bla stara 5,5m...pol pa naprej...sej vidis kako otrok reagira... patronazne pa itak vsaka svoje pove tko k se najde strokovnjake ki zagovarjajo uvajanje gh pri 4m in pri 6m.... drugo pa...opazam da vecina teh ki ze razmisljate o gh ne dojite - zdaj mi pa napisite po renici - a bi gh uvajale tudi pri 3,5m ce bi dojile...tok ste se matrale da bi vam ratal,zal ni - ok...nic hudega,ampak kaj pa ce bi...a pol bi vseeno isto naredile sicer pa - mamica sem drugic,pupi moji povsem razlicni,razen vizualno si nista v nicemer podobni...pa ne vem vsega,pa sprot se ucim...ampak ne razmisljam ne o tem kdaj bo moja zacela kobacat,ne o tem kdaj bo shodila,ne o gh...nic... trenutno razmisljam kako bomo sle na soncek jutr pred bajto... benika - ti pa nikamor..kdo bo pa mene v realnost daju k bo spet kej depresivna....no,huje k v nosecnosti zarad vseh tezav najbrz ne bo...ali pac
|
|
|
|