tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (27.10.2010 7:33:14)
|
Dobro jutro! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Uf to je pa napeto kot kaka španska nadaljevanka....hehehehe....hec...ampak ste mi pa popestrile jutro s temle branjem. Izmenjava mnenj, takih in drugačnih, tistih, ki so vam všeč in tistih, ki vam niso. To je bistvo foruma, zato pa ste tu gor, ker ste želele z "nekom" govoriti o teh stvareh, ker morda česa ne veste, pa bi rade izvedele, ali pa bi svoje izkušnje delile s tistimi, ki jih nimajo. Vglavnem še naprej pridno pišite, izmenjujte mnenja, samo naj ostane na nivoju, brez kreganja!!! Benika....mah kam boš šla, ne seri! Vsi vemo, da si direktna, kar je meni btw všeč, čeprav se vedno mogoče niti ne strinjam z napisanim, ampak kje pa piše, da se moramo v vsem strinjat. Vglavnem fejst si in se kr pridno oglašaj na to temo še naprej. Bistvo foruma je izmenjava mnenj, napotkov, tud če sem drugič mama ne vem vsega. Pa če mi je kako mnenje, napotek všeč ga uporabim, če pač ne, pa ne. Pa še všeč mi je brat kako je s tremi otroci, da vidim, kaj me čaka, če se bomo za tretjega odločil. [sm=smiley36.gif] Pa na srečanja ne pozabi [sm=smiley1.gif] GH....čist predaleč še za mene,da bi o tem konkretno razmišljala. Pri Aneju sem začela uvajat GH, ko je bil star 4,5 meseca. Pomojem bom tukaj nekaj podobnega naredila, nič prej, kvečjemu kasneje. Pred februarjem pa skoraj zagotovo ne. archie...ja lahko ji daš še kaj pod hrbet, če se bo pa zritala na hrbet se pač bo. Saj glavico zna že lepo na stran obrnit, a ne. Pa če spite v isti sobi, boš itak slišala, če bo kaj bruhala ipd. Tud Jakob se zrita in spi na hrbtu, podobno je bilo tudi z Anejem.Ko pa se znajo obračat, se bodo pa na trebuhe obračal sami, pa spali. [sm=smiley36.gif] zaščita....včeraj sva govorila z mojim možekom in me podpira pri tem,da na hormonsko terapijo ne v obliki tablet, ne v obliki mirene, ne grem. Če bo na koncu padla odločitev, da tretjega otroka ne bo, bo šel pa kr sam najbrž "zavezat". Jaz na sterilizacijo ne grem. Prvič ni 100%, drugič gre za operacijo in tretjič stanje se ne more povrniti v prvotno. Pri moških gre pa baje za ambulantni poseg, vedno se lahko "odveže", če bi bila želja še po enem otroku, pa nič ne vpliva na zmožnost [sm=sloncek.gif]. Jakob spančka. Danes ponoči smo spet malo bolj pogosto jedli. Pa sem tooook utrujena. No ob 6h je spet jedel, pol sem ga pa odložila v posteljico pod vrtiljak, da sem Aneja zrihtala. In vmes ko sem fanta spokala od doma, grem v sobo in on lepo spi. [sm=smiley36.gif] Sem zdele že cenrralno prižgala in je tok luštn toplo, da se grem še jaz malo pogret pod kovtr in odspat še kakšno kitico.
|
|
|
|