Inigo -> RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska pripoved (20.10.2010 9:24:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa http://www.ringaraja.net/forum/te%C5%BEavica/m_5347072/tm.htm todi, zate ma mi je prou scarry hmmm... zanimivo! EF30F8F2-D4F5-1D8A-4618-A51D29D38E9D1.02.28 jst bi rekla, da je kaka virusek al pa trojanc... ka pa vem. bi rekla, da je bolj računalnik kriv kot pa RR. sm mela ful težave s prejšnjim profilom FB. pa sm misla da je FB kriv... pol sm pa menjala računalnik, je pršu japček, pa pol ni nblo več zginjanja prijatlov pa teh fint... Tole je pa tud smiselno inigo - mcgajvrka :). Si se nagledala risank včeri? kot že dober mesec... vsak večer eno in isto! ka pa to, ko vem vse na pamet???!!! [sm=jezicek.gif] ko se mi učasih še ponoč sanja: Jaz sem pujsa Pepa. to je moj mlajši bratec Jure, to je mama pujsa in to je oči pujs! oooooooink! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|