Inigo -> RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska pripoved (20.10.2010 9:39:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: populis hehehe inigo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], a veš da jaz jih pa ponavad ne gledam zraven nje, ji naštimam v spalnici na dvd pa tam gleda, tako da poznam samo ta prvo ko jih zalaufam :) a veš da vedno ko napišem INIGO se spokmnim od začetka ko si nam tumbala da nisi INDIGO ampak INIGO in od kje sploh je beseda INIGO [sm=smiley1.gif] to je super, če te uboga, da pol ne stika pa tolče po računalniku. Brin pa nč ne uboga. in morm bit zravn njega. tko je že od začetka. sicer se mu zdaj občasno že da dost dopovedat, pa mu dam na kuhinjsko mizo, stol zravn, pa da lahk jst kuham pomivam posodo al kj pa on zravn gleda... sam sma se pa zdj tk oba navadla, da gledama risanke na postli, si uležema, jst dam komp na noge, on se pa lepo nasloni na mene in ajama in se cartama in lupčkama... jst pa tko ponavad kr dremam zravn... PRIZNAM! [sm=smiley36.gif] hehe, INIGO ja... se tut jst spomnem [sm=smiley1.gif] in mi je prav fajn, da mi je u bistvu še zdj nick ful všeč... se ga sploh nism naveličala. Ne nič ne stika, itak gleda na TV ju, pa ko enkrat risanka zalaufa, pade u trans in ne ve za sebe :). Je pa res da so to trenutki ko jo lahko cartam, brez da bi me odrivala ja, take trenutke pa treba izkoristit... [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|