Inigo -> RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska pripoved (20.10.2010 20:25:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ma prav tko! itak, če si boga, ne morš glih skrbet za njo... sploh če bi eventuelno slabo spala... bi blo vse skup [sm=smiley11.gif] očitno ti gre na bolje! [sm=bravo.gif] jutr boš kt nova [sm=smiley1.gif] sam veš kua je hecn... VEM, da je bolje, da je drugje, pa mam še vedno slabo vest, kadar kje spi... groza... na svetu ji nč ne manjka, crlja se, še več ji je dopuščeno, ampak ker je moja mala taka crkljivka, ker tko pokaže, da me ima rada, mam vedno, vedno, vedno - tud takole - slabo vest... hehe - spanje - slabo - itak zmer... jaaa, jutr bom pa verjetn LAČNA [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] to smo pa mamice! vse smo iste! Brin skoraj vsako soboto spi pr babici, da se še ona nacarta, da mam jst mal mira, da spucam stanovanje, da se naspim itd... pa vsakič ko ga plejem tja, grem nazaj taka, kot bi ga zavedno tam pustla [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|