skrvavca -> RE: Zopet ta seks (19.10.2010 10:54:30)
|
Ojej.Jaz pa ko berem tole, me pa prime za nekam it : Prvič, če je vse res, kot praviš, potem te žena absolutno ne mara in je steboj zato, ker: 1. jo je nekdo dal takrat na čevelj, pa se je še iskala in si bil primeren kandidat 2. ima doma probleme/ ali pa sama s sabo in je hotela nekoga, pri komer bo varna Povzetek: Verna gor ali dol, sedaj še poročena, ko je kdo potre*en, naskoči: ali moža, ali ženo ali pa izven domačega dvorišča. In ne verjamem, da je nekdo z nekom, »imam ga rad-a«, ampak ne seksava. Ja hudiča, rada imam jaz soseda, pa brata, pa sodelavca, pa ne seksam z njimi, ker smo kolegi ali prijatelji. Seksam pa z nekom ki ga ljubim. In si sploh ne prerdstavljam veze brez seksa. Take veze so bratsko-sestrske ali starši-otrok. Ne more biti pa mož+žena, ali punca+fant. Ker ne funkcionira. Če jaz z možem ne bi cel mesec, bi načel pogovor čemu je tako, pa zakaj ne, pa če karkoli…. Bi si upala trditi, četudi je gospa. tako vzgojena, da si jo zabil ti. Kao »jaz imam,… sem dosegel, …pri meni je…« in zaključiš pri poroki s tem : »veš mož pa žena seksata?« a bejš no…žena pa tega ni vedla….pa si si bodočo novo ženo zafrknil. Napačen pristop, je zopet povzetek. Malo veliko hvale te je. Ne vem, ali hočeš povedati, kakšen si, da si hvale vreden ker čakaš ženo kdaj bo za seks, pa četudi čez 10 let? Ne vem? Jaz bi temu rekla, da ravno ti nimaš pošlihtano, kako pa kaj. Ker če bi imel, bi se pogovoril z ženo ali prej, kako pa kaj glede spolnosti in končal v razumnem času. In pred poroko, če je tebi seks nekaj samoumevnega, njej pa ni blo , mislim halo. Kaj si mislil, da se bo spreobrnila??! Ja pa ja de. Sta pač popolnoma nekomaptibilna. Ali sedaj kočeš slišati, da lahko zdržiš brez seksa in si car in ne vem kaj? Imam občutek, da hočeš s tem pritisniti na ženski del, »da takega desca bi pa katera mela za frenda.« Povej malo, kako sploh brzdaš svoje potrebe? Hodiš okoli žene s trdim? Se v postelji butaš z njim ob njena stegna, da jo kar odkuri iz postelje? Kako? Ti pričakuješ od nje gospodinjo, damo in ku***o? Kaj pa naj bi ona od tebe, razen da si ji dal hišo in streho nad glavo? Si ji kaj drugega kot samo mož?? Kakšen je bil pa tisti seks ko sta ustvarila otroka? Si se samo spraznil al kaj? Ali je dala ona noge samo narazen? v takem primeru bi moral ti prenehati. Ker to potem ni seks, ampak posilstvo. Jaz bi na koncu vsega tega rekla, kaj pa če si je gospa poiskala zabavo že pred mnogim časom kje drugje, sedaj pa uživa in si privošči zabavo občasno, da jo mine, doma si pa zapolni čas z obveznostmi (ki so po njenem verjetno nekakšno plačilo »najemnine« tebi. Ona tebi nudi gospodinjska opravila v zameno za status »žena-Mož« in streho nad glavo. Ker konec koncev če sta že toliko stara, se človek navadi na neko hišo, osebo in ne moreš menjati. Pa še nekaj sem pozabila: če bi bila vera kriva za spolnost? Ne verjamem, ker bi se žena lahko zadrževala do poroke, po poroki bi se pa spustila z vajeti. vendar ni pravega konja zapregla. Žrebce je verjetno poiskala kje drugje. Lahko pa da je tudi taka in se je predala usodi, da pač njen mož nima pojma in ne zna, ker si ji pa pač prvi, pa ne ve, da kakšna batina raste tudi zunaj domačih zidov. Pa brez zamere. [color=#000000 size=3]
|
|
|
|