|
birdy -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (25.1.2011 23:38:30)
|
Urša, pa še tole. Zakaj pa si ob devetih dala izčrpano mleko po flaški? Mislim, zakaj nisi probala dojit? Jst bi jo raj prikolopila pa pol dala flašo. Pa ne da bi hotla bit pametna ampak od šestih zvečer pa do štirih zjutri ne dojit se mi ne zdi dobro. Raj vmes kadar doijš na eno uro dodaj flašo. No, to je še ena od stvari... Zdej bo to sicer mal antidojilsko se bralo ampak vseen, vem da si samo človek... Jst bi enkrat kadar se tamala tkole doji na eno uro probala ji dat dodatek. Da vidiš vsaj kok dejansko poje, če je to sam ene 20-30 je to samo crklanje, in tistega hranjenja dejansko ni rabila. Mal misli tud nase... Ne bit jst, sicer tega nikol ne napišem, ampak jst sem vse tri otroke dojila na približno eno uro, včas mal več. Včas so pa spal tud tri ure, mogoče 1x na dan, drugač pa maraton, vsako uro. Butara jst, zarad bojazni da so lačni sem jim dajala zizo, oni so jo pa mel za dudo. Zakaj sem kasnej dojela da sem jim živa duda? No, ni bilo težko ugotovit, Neli je bila pri ene 1o. mesecih seveda že skor čist na gosti. Dojile sva se pa še vedno vsaj ene 5x dnevno, huda lakota ti rečem[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] Grem spat, mal me že trga...
|
|
|
|