|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (26.1.2011 10:28:08)
|
tamika...super oblika frizurce, sam men je bla una še posebej všeč na slikci zaradi barv[sm=smiley1.gif] čebelc@...Valkanela je super...mi smo imeli tam enega naj naj dopustov[sm=bravo.gif] drgač pa nas bo letos spet odneslo kar na Pag...sam verjetno kar s šotorom za ene 3 tedne, pa še naš kuža bo šeu z nami...tak d ne bo dolgčasa....so bli mulčki lani ful navdušeni in so za letos zbrali...valkanelo ali pag...straško...tak d imamo že počasi kr splanirano upamo pa, da nam med prvomajskimi uspe en 3-4 dnevni izlet...ali na Dunaj ali pa v Toskano....bomo videli kok bo z evrči dons moj predsobo rihta...imamo že 2 leti mau zasilno...pa sem se čist razkurla, da lahk še doma kej postorimo, da bo lepše...ker pol spet dela petek, sobota, nedelja...tak d ima dons in ju3 ljub čas kej poštimat pa včeri sva dokončno naštudirala sobe....Saška bo imela svojo malo sobico kot si želi...mau na račun pomanjšane dnevne....sam bomo eno steno anuliral in dnevna ne bo utrpela prostorke škode, Majki bo imel svojo malo sobico, kjer je zdej Miha....nekak bo prkloplena k spalnici,kasneje pa pridejo še vrata, Miha in Jan pa si bosta bratsko podjelila najino spalnico in eno veliko garderobo, tam bodo vse garderobne omare od ta velkih 3, v sobici pa samo pograd in velika pisalna miza, pa vreče za odmaranje...no, tko nekak, mi2 pa bova imela posebej tudi veliko garderobo in bova zravn uštulila še en del za pisarno in en del za likanje....tak d bolš se tega našega štuka res ne da izkoristit[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|