|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (23.12.2010 9:30:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....ni za kej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ....kako narediš zelenjavna nabodala?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image] ......jaz moram tudi veliko zelenjave naredit kok prilogo,pa nimam pojma kako,ker svakinja ne sme mlečnih izdelkov,tko da kot omaka odpadejo-kakšna ideja? SEJ ZA ZELENJAVNO OMAKO NI NUJNA SESTAVINA SMETANA...JZ VELIKO OMAK DELAM...ALA GOLAŽ KO BI NARDILA Z MESOM, SAMO MESO PAČ ZAMENJA ENE 3 VRSTE ZELENJAVE, OSTALO PA OSTANE...DOST ČEBULCE, ČESEN, RDEČA PAPRIKA, ZAČIMBE...PA ŠE FUL HITR JE SKUHAN...JZ POGOSTO NAKOMBINIRAM KORENJE, GRAH IN BOL PROTI KONCU DODAM BUČKE, LAHK JIH PA TUDI IZPUSTIŠ...PA SEVEDA MAU ZAGOSTIM NA KONCU...MOKA+VODA NABODALCA...VZAMEM PALČKE OD ROŽMARINA ALI NAVADNE PALJČKE ZA RAŽNJIČE, POLJUBNO ZELENJAVO PREJ NAREŽENA NA PODOBNO VELIKE KOSE...NPR...RAZNOBARVNO PAPRIKO, KUMARE, BUČKE, JAJČEVCE, KAK KOŠČEK SIRA ZA ŽAR VMES, PA KAK KOLUTEK ČEBULCE...PA FAJN ZGLEDA...ČE PA DAŠ KAK KORENČEK ALI KROMPIR...PA MORŠ PREJ MAU POKUHAT JE PA IDEJA ZA ZELENJAVNO PRILOGO TUDI, DA VSE SKUPAJ SKUHAŠ AL DENTE..POTEM PA ČEZ DROBTINICE PREPRAŽENE NA OLJU ALI MASLU, ALI PA POLIJEŠ SAMO Z RAZTOPLJENIM MASLOM petrušk...v stegna in rit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ....jaz jih bom mogla po moje ene 5 kil po porodu dol zbiti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] sem pozabla napisat da ne sme nič mlečnih izdelkov,bele moke,drobtin in riža[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ni problem...omako lahk zagostiš z vaso polnozrnato moko, nabodalca pa nardiš sam zelenjavna, kuhana zelenjava pa je brez drobtin čist ok, sam mau s svežim peteršilčom potreseš[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|