|
birdy -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (23.12.2010 11:26:18)
|
Petrušk, glede dojenja... Jst sem drugač rahlo fanatična dojilja[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] tko da zagovarjam dojenje na začetku magari tud vsako uro, ponoči pa tud skoz. Tko da glede tega jst sploh ne bi šla v Postojno ker so ponoči dojenčki drugje in jih takrat z umetnim mlekom futrajo. No, seveda si lahko misliš kakšna groza je bila zame k sem mela CR in sva se prvič dojila šele čez 12ur, pa pol dva dni čez dan sam takrat ko so ga pripeljal (ene 3x na dan po ene dve uri). Sicer ne vem kaj točno je šlo pi vama narobe pri dojenju da so pol flašo prinesli ampak mogoče so ji dal flašo ker ni bla dost močna da bi zagrabila joško? Samo razmišljam... To se da lepo rešit z nastavki, tud bolj teče, sicer se tud na nastavkih "razvadijo" in jih pol težko prepričaš da se dojijo brez ampak se pa vsaj dojijo. Sicer pa ne poznam nobene ki ne bi po kakem mesecu začela vseeno normalno dojit brez nastavkov (če seveda majo mleko). Levči je pa... Ah ja, pri njemu je problem ker takoj zaspi na joški, pol ga je pa treba zbudit, pa včas že mislm da ma dost, pa ga dam v voziček pa se takoj zbudi, pol se gremo pa ponovi vajo. včer recimo skor cel dan. Mah sej bo bolje, sem res mal preveč fanatična da bi se kr tko vdala in ga dala na umetno mleko. Prvi mesec se dojenje šele vzpostavlja in jst mam še mal časa da se to uredi.
|
|
|
|